about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

پایگاه داده متعلق به شرکت جمع‌آوری بدهی استرالیایی «CollectSmart» ظاهراً به صورت آنلاین فاش شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک گروه هکری اندونزیایی اعلام کرد که به خاطر حمایت از رژیم صهیونیستی در جنگ علیه حماس، 2 شرکت استرالیایی را با موفقیت هک کرده است.

تیم «StarsX» پستی را منتشر و عنوان کرد که هدف این گروه، استرالیا است.

سخنگوی گروه هکری در کانال تلگرامی خود گفت :

«منتظر باشید.»

7 ساعت بعد، تیم StarsX اولین ادعای خود را با ارسال یک پایگاه داده «SQL» از شرکت استرالیایی بازیابی بدهی «CollectSmart» مطرح کرد. در این پست، هکرها ضمن تشکر از دیگر گروه‌های هکری اندونزیایی، گفتند که انگیزه هک دفاع شرکت از رژیم صهیونیستی بوده است.

سپس، در 3 دسامبر امسال، گروه حذف وب‌سایت آب بازیافتی، سایتی که بر بازیافت آب متمرکز و مسئول انتشار یک مجله دیجیتالی فصلی در این زمینه بود، را اعلام کرد. در این پست پیوندی به «Check Host» وجود داشت که ثابت می‌کرد سایت حذف شده است.

سایت آب بازیافتی آفلاین شد و خطای SSL را نشان می‌داد. StarsX نحوه انجام این حمله سایبری را به اشتراک نگذاشت.

به نظر می‌رسد داده‌های قدیمی مربوط به سال 2018 است و گزارشی از انتقال داده «Navicat mySQL» باشد. بخش عمده‌ای از داده‌ها جدولی از حومه‌های مختلف مربوط به سایر ورودی‌های پایگاه داده است، اما بسیاری از جداول کوچک‌تر، اطلاعات شخصی دقیق از جمله نام و اطلاعات تماس، آدرس، میزان بدهی‌ها، تاریخ اقدام وکیل و معاملات بدهی و همچنین وضعیت بدهی‌ها را فهرست می‌کنند.

جزئیات تماس‌های میدانی گنجانده شده است، در حالیکه جدول دیگری به نام کاربران نام‌های کاربری و رمزهای عبور برای ورود به وب‌سایت شرکت را فهرست می‌کند. این جزئیات نام و رمز عبور به صورت متن واضح است و به نظر می‌رسد که هم متعلق به کارمندان داخلی و هم سایر شرکت‌های وصول بدهی، از جمله یکی در نیوزلند، باشد. ظاهراً برخی از این نهادها دیگر وجود ندارند، اما برخی دیگر هنوز در حال فعالیت هستند.

این پایگاه داده بیش از 34 هزار خط اطلاعات دارد.

کانال تلگرامی تیم StarsX در 10 اکتبر سال جاری، چند روز پس از حمله حماس به رژیم صهیونیستی ایجاد شد. StarsX بلافاصله شروع به حمله به اهداف اسرائیلی با حملات منع سرویس توزیع شده (DDoS) کرد قبل از اینکه به سازمان‌های کشورهای حامی رژیم صهیونیستی تبدیل شود.

در یک پست 16 اکتبر گروه هکری آمده است :

«سایر کشورها نباید در مسائل اسرائیل و فلسطین دخالت کنند. دوستت دارم فلسطین.»

این گروه بخشی از اتحاد عملیات سایبری بزرگ‌تر است که پست‌های تلگرامی آن را نیز به اشتراک می‌گذارد. این گروه هکری بزرگی نیست؛ طبق یک پست، در اواسط اکتبر امسال پس از از دست دادن مدیر و رهبر خود، گروه کلاً یک عضو داشت. پس از آن هکرها اعلام کردند :

«اکنون فقط یک عضو StarsX باقی مانده است، یعنی من، رهبر و مدیر من همه از بین رفته‌اند. من به دفاع از این تیم StarsX ادامه خواهم داد.»

Paragraphs
CollectSmart
CollectSmart

منبع:

تازه ترین ها
اخراج
1404/06/25 - 16:42- سایرفناوری ها

اخراج پیمانکاران هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل بیش از ۲۰۰ پیمانکار هوش مصنوعی را اخراج کرد.

ارزش
1404/06/25 - 15:21- سایرفناوری ها

ارزش بازار آلفابت تریلیون دلاری شد

شرکت آلفابت به ارزش بازار بالای ۳ تریلیون دلار آمریکا رسید.

تهدید
1404/06/25 - 14:24- سایرفناوری ها

تهدید بیت‌کوین توسط پیشرفت‌های کوانتومی

پیشرفت‌های کوانتومی می‌تواند بیت‌کوین را در دهه ۲۰۳۰ تهدید کند.