افشای جاسوسی از معترضان بهار عربی در بحرین
گروه Gama، که ابزار جاسوسی با نام FinFisher یا FinSpy را توسعه داده است دولت بحرین را در این امر یاری رسانده است. اسناد افشا شده توسط هکری ناشناس صورت پذیرفته که با دستیابی به فایل های حاوی اطلاعات سیستم های گروه Gama توانسته آنها را به سرقت ببرد و بصورت عمومی افشا کند.
این هکر پس از انجام این اقدام خود بیان کرد که از دو سال قبل نرم افزارهای جاسوسی فراوانی شناسایی شده اند که به طور گسترده توسط دولت ها در خاورمیانه بخصوص در کشور بحرین مورد استفاده قرار می گیرند، و هدف تمامی آنها هک و جاسوسی بر روی رایانه و تلفن روزنامه نگاران و مخالفان دولت می باشد.
این موضوع در حالی بیان می شود که شرکت Gama فروش نرم افزارهای جاسوسی خود به دولت بحرین را انکار می کند و اسناد منتشر شده را جعلی می داند. با این حال، این هکر ناشناس توانسته راهی را برای ورود به سیستم های گروه Gama پیدا کند و به گفته خودش به 40GB از داده های فیلترنشده دست یابد که برخی از آنها فروش نرم افزارهای جاسوسی به دولت بحرین جهت حمله به فعالان این کشور را تایید می کند.
لازم به ذکر است که FinFisher یک ابزار جاسوسی کامل است که می تواند بر روی رایانه و دستگاه های تلفن نصب شود و اطلاعات خصوصی قربانیان را در اختیار اپراتورها قرار دهد.