about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

افشای جاسوسی آمریکا از Dropbox

این درخواست‌ها از سوی نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا به منظور دریافت همه جزییات این حساب‌های کاربری تسلیم مدیران سایت دراپ باکس شده است. درخواست‌های یاد شده مربوط به شش ماهه اول سال ۲۰۱۴ است.

همچنین دراپ باکس از سوی پلیس و نهادهای انتظامی آمریکا هم ۲۶۸ درخواست برای افشای اطلاعات خصوصی مشترکان خدمات خود دریافت کرده است. این درخواست‌ها شامل ۱۲۰ درخواست جستجو، ۱۰۹ احضاری، ۳۷ درخواست برای دریافت اطلاعات کاربران غیرآمریکایی و دو حکم دادگاه بوده است.

دراپ باکس بیش از ۳۰۰ میلیون حساب کاربری فعال دارد و مشخص نیست تا پیش از افشاگری‌های ادوارد اسنودن چه تعداد درخواست برای دریافت اطلاعات کاربران تحویل دراپ باکس شده و واکنش این شرکت به درخواست های مطروحه چه بوده است.

البته در پی این افشاگری مقامات دراپ باکس ادعا می کنند که کاربران مربوطه را هم در جریان این موضوع قرار داده اند.

تازه ترین ها
تنظیم
1404/08/22 - 15:37- جرم سایبری

تنظیم شکایت قضایی توسط گوگل برای مقابله با کلاهبرداری لایت هاوس

شرکت گوگل در دادگاه ناحیه جنوبی نیویورک شکایتی را علیه یک سازمان مجرمانه سایبری مستقر در چین مطرح کرد تا فعالیت‌های آن را که در قالب یک عملیات گسترده فیشینگ، میلیون‌ها نفر در سراسر جهان را هدف قرار داده، مختل کند.

موافقت
1404/08/22 - 15:30- آمریکا

موافقت دلال داده «کوچاوا» با تغییر در شیوه‌های کاری

کاربران دستگاه‌های همراه که از دلال داده کوچاوا شکایت کرده بودند، از یک قاضی فدرال خواستند تا با توافقی موافقت نهایی کند که بر اساس آن این شرکت دیگر حق اشتراک‌گذاری یا فروش داده‌های مکانی حساس را نخواهد داشت.

شناسایی
1404/08/22 - 15:25- آسیب پذیری

شناسایی هکر سیسکو و سیتریکس

آمازون اعلام کرد که کارزار سایبری پیشرفته‌ای را شناسایی کرده که آسیب‌پذیری‌های ناشناخته‌ای را در محصولات شرکت‌های سیسکو و سیتریکس هدف گرفته است.