about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

تاریخ پزشکی کاربران با برنامه کرونا در دولت اسرائیل در معرض دید هکرها قرار گرفت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ده‌ها هزار کاربر اطلاعات شخصی خود را ارائه و تاریخچه پزشکی خود را به عنوان بخشی از تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای مهار شیوع بیماری کروناویروس گزارش دادند؛ اما وزارت بهداشت اسرائیل تأکید دارد که هیچ گونه اطلاعاتی افشا نشده است.

کارشناسان معتقدند که هکرها به کمک یک نقض بزرگ امنیتی به اطلاعات پزشکی محرمانه حدود 75 هزار کاربر اسرائیلی در برنامه کروناویروس در وزارت بهداشت نفوذ کردند؛ این اطلاعات در مورد ویروس کرونا و امکان مشورت کاربران با متخصصان و قرنطینه آنها بوده است.

به گفته وزارت بهداشت اسرائیل، هیچ‌گونه نفوذی به پایگاه داده برنامه صورت نگرفته و این مشکل برطرف شده است. کاربران با نصب این برنامه ملزم به وارد کردن اطلاعات شخصی از جمله تاریخ بیماری‌ها بودند. بسیاری از کاربران نیز آدرس‌های ایمیل خود را برای دریافت به‌روزرسانی‌ها ارائه دادند.

دودی کرِچمِر (Dudi Kretchmer)، محقق امنیتی معتقد است که یک نقض مهم امنیتی به افراد اجازه استفاده از ابزار هک معمول با هدف دسترسی به پرونده‌های کاربران و حتی هک حساب‌های شخصی و فعالیت از طرف کاربران را می‌دهد.

این برنامه همچنین در یک سرور 3 ساله دارای چندین نقض امنیتی مستند ذخیره شده است؛ بدین معنی که می‌تواند به‌راحتی به‌وسیله مخالفان برای تخریب خود برنامه مورد استفاده قرار گیرد.

بلافاصله گزارشی به سازمان امنیت سایبری ملی اسرائیل ارسال و سریعاً به آن پاسخ داده شد. وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اظهار داشت :

«از زمان گزارش مشکل به ما از سوی خبرنگاران، بهترین کارشناسان امنیت سایبری و توسعه دهنده شرکت بلافاصله برای رفع این مشکل اقدام کردند. لازم به ذکر است که براساس بررسی‌های متخصصان استخدام شده، تا آنجا که ما می‌دانیم، هیچ‌گونه نفوذ و افشای اطلاعات شخصی صورت نگرفته است.»

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1404/10/08 - 23:40- اروپا

تصویب پروژه‌های راهبردی سایبری در مولداوی برای تقویت امنیت دیجیتال

دولت مولداوی با تصویب مجموعه‌ای از تصمیمات راهبردی، برنامه‌ای جامع برای ارتقای امنیت سایبری، حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی و افزایش تاب‌آوری دیجیتال در سطح ملی به اجرا گذاشت.

حمله
1404/10/08 - 23:36- جرم سایبری

حمله سایبری به یکی از مونتاژکاران اپل در چین

یکی از شرکت‌های چینی همکار اپل در حوزه مونتاژ، در ماه دسامبر هدف یک حمله سایبری پیشرفته قرار گرفته که ممکن است به افشای اطلاعات حساس خطوط تولید منجر شده باشد.

کشف
1404/10/08 - 23:30- جرم سایبری

کشف ابعاد تازه از نشت داده در کوپانگ کره‌جنوبی

شرکت کوپانگ، بزرگ‌ترین خرده‌فروش آنلاین کره‌جنوبی، اعلام کرد در جریان تحقیق درباره نشت داده داخلی، لپ‌تاپ خردشده‌ای را که عامل افشا برای از بین بردن شواهد به رودخانه انداخته بود، بازیابی کرده است.