about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کارشناسان شرکت امنیتی «Group-IB» از افشای اطلاعات بانکی شهروندان کره جنوبی خبر دادند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی (Group-IB) در گزارشی تازه از افشای اطلاعات مشتریان بانکی در کره جنوبی و ایالات‌متحده آمریکا خبر دادند. 

این پایگاه داده شامل اطلاعات بیش از 397 هزار کارت اعتباری و بدهی بوده و در 9 آوریل 2020 در فروشگاه جوکر (Joker's Stash) استش به فروش گذاشته‌شده است.  

به گفته کارشناسان این شرکت 30 تا 40 درصد کارت‌ها معتبر بوده و ارزش هریک از آن‌ها 5 دلار برآورد می‌شود. بیش از 49 درصد از کارت‌ها متعلق به مشتریان بانکی کره است.

داده‌های کارت‌های بانکی کره کالایی کمیاب در وب تاریک بوده و آخرین پایگاه داده مربوط به این کشور 8 ماه پیش در وب تاریک به فروش گذاشته‌شده است.

این پایگاه داده شامل اطلاعات شیار دوم کارت‌ها بوده و مجرمان سایبری از طریق آن می‌توانند اقدام به کلونینگ (Cloning) کارت‌ها و سرقت وجه نمایند. شیار دوم شامل اطلاعاتی در رابطه با کد کشور و تاریخ انقضاء کارت و پیش‌شماره کارت، شماره‌حساب و سی‌وی‌وی است.  

اطلاعات این شیار در تراکنش‌هایی مورداستفاده قرار می‌گیرد که ارائه فیزیکی کارت توسط کاربر لازم است و سرقت آن از طریق  پایانه‌های آلوده پوز، اسکیمرهای عابربانک‌ها یا سیستم‌های پرداخت فروشنده انجام می‌شود. 

به اعتقاد کارشناسان گروپ آی‌بی اطلاعات لو رفته برای خریدهای آنلاین کافی نیست؛ اما مجرمان می‌توانند از طریق آن‌ها اقدام به کلونینگ نمایند. 

کلونینگ به کپی اطلاعات کارت‌های اعتباری یا بدهی مسروقه روی یک کارت جدید گفته می‌شود. کلاه‌برداران بعد از دریافت اطلاعات کارت فرد با استفاده از خواندن اطلاعات نوار مغناطیسی که در پشت کارت‌بانکی قرار دارد، اقدام به تهیه کپی از کارت‌بانکی نموده و از آن در تراکنش‌های بانکی استفاده می‌نمایند.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.