about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کارشناسان شرکت امنیتی گروپ آی‌بی (Group-IB) از افشای اطلاعات بانکی شهروندان ترکیه خبر دادند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به‌تازگی کارشناسان شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی (Group-IB) اعلام کردند داده‌های بیش از 455 هزار کارت‌بانکی مشتریان بانک‌های ترکیه در سایت کارتینگ جوکر استش (Joker's Stash) به فروش گذاشته‌شده است. بخش اول و دوم این پایگاه داده با نام TURKEY-MIX-01 و TURKEY-MIX-02 که شامل 60 هزار کارت‌بانکی بود، 28 اکتبر 2019 شناسایی شد و 27 نوامبر نیز بخش دوم آن TURKEY-MIX-03 و TURKEY-MIX-04 با 395 هزار کارت در همین سایت منتشر شد. این پایگاه داده شامل تاریخ انقضای کارت، CVV/СVC و نام دارنده کارت و آدرس ایمیل و شماره تلفن بوده و ارزش آن 500 هزار دلار برآورد می‌شود و شامل کارت‌های اعتباری (Credit Card) و بدهی (Debit Cards) است. 

Paragraphs

انواع مختلف کارت‌ها و بانک‌های صادرکننده نشان می‌دهد که داده‌ها از منبعی که پردازش تراکنش‌ها را انجام می‌داده، سرقت شده و با هک سیستم‌های بانکی به دست نیامده است. همچنین وجود آدرس‌های ایمیل و شماره تلفن‌ها در این پایگاه داده نشان می‌دهد این اطلاعات با استفاده از اسکیمر نصب‌شده بر روی دستگاه‌های خودپرداز یا پوز (POS)، سرقت نشده است. به اعتقاد محققان احتمالاً این داده‌ها با واردکردن اطلاعات در صفحات فیشینگ توسط خود کاربران یا درنتیجه حملات بدافزاری یا JavaScript sniffers سرقت و افشاشده‌اند. بدافزارهای JavaScript sniffers، برنامه‌های مخربی هستند که اطلاعات کارت‌های اعتباری را از فروشگاه‌های آنلاین سرقت می‌کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.