about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

افشاگری پانامایی، احتمالا حمله سایبری

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ صبح امروز خبری در رسانه‌های جهان منتشر شد که نشان از افشاگری جدیدی در دنیای سیاست داشت. در این افشاگری، حدود 11.5 میلیون سند، از یک شرکت پانامایی سرمایه‌گذاری به سرقت رفته است که در آن‌ها، نام برخی از رهبران فعلی و گذشته جهان به اتهام پول‌شویی به چشم می‌خورد. برخی کارشناسان امنیتی معتقدند یک عملیات هکری در پشت‌صحنه این افشاگری وجود دارد. ظاهراً هک شدن ایمیل سرور متعلق به این شرکت پانامایی، سبب سرقت این 11 میلیون سند شده است.
بر اساس برخی اخبار، در این حمله 2.6 ترابایت اطلاعات به سرقت رفته است که بخش‌هایی از آن در رسانه‌ها افشا شده است. کارشناسان امنیتی معتقدند این افشاگری از افشاگری‌های ویکی لیکس و اسنودن هم بزرگ‌تر بوده و احتمالاً واکنش‌های فراوانی را در دنیای سیاست به همراه خواهد داشت.
تاکنون نام هیچ گروه یا فرد خاصی به‌عنوان مسئول انجام این حمله عنوان نشده است اما به اعتقاد کارشناسان امنیتی، به علت نوع حمله و حجم بالای اطلاعات مسروقه، احتمالاً این حمله هکری با پشتوانه دولتی انجام شده است.

 

تازه ترین ها
خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

هشدار
1404/11/16 - 09:19- ایران

هشدار گروه هکری جبهه پشتیبان سایبری به دشمنان ایران

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری در کانال تلگرامی خود به دشمنان ایران هشدار داد.

جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.