about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

برخی مقامات روسیه در مورد حملات سایبری به سامانه‌های اصلاحات قانون اساسی این کشور افشاگری کردند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آندری کروتسکیخ، نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در زمینه همکاری‌های بین‌المللی امنیت سایبری و مدیر دپارتمان امنیت بین‌الملل اطلاعات وزارت امور خارجه در نشست سازمان امنیت و همکاری اروپا در مورد منشأ حملات سایبری به سامانه‌های اصلاحات قانونی اساسی افشاگری کرد. 

کروتسکیخ اعلام کرد در زمان برگزاری اصلاحات قانونی اساسی فدراسیون روسیه حملات دیداس با 240 هزار درخواست در ثانیه از خاک ایالات‌متحده آمریکا، بریتانیا و اوکراین و برخی کشورهای مستقل هم‌سود انجام‌شده است. 

این مقام دولتی اظهار داشت: 

حملاتی که به‌منظور تأثیر در زیرساخت‌های حساس و فرایندهای انتخاباتی انجام می‌شود، یک امر معمول شده است. به‌عنوان‌مثال، هنگام برگزاری رأی‌گیری برای اصلاحات قانون اساسی فدراسیون روسیه (25 ژوئن – 1 ژوئیه) حملات گسترده‌ای به زیرساخت کمیسیون مرکزی انتخابات و دیگر نهادهای دولتی روسیه انجام‌شده است. حملات DDoS باقدرت 240 هزار درخواست در ثانیه از خاک ایالات‌متحده آمریکا، بریتانیا، اوکراین و برخی کشورهای مستقل هم‌سود ثبت‌شده است. 

به اعتقاد کروتسکیخ مسائل و مشکلاتی که تمام کشورها در فضای اطلاعات با آن مواجه می‌شوند، همچون گلوله برف بزرگتر می‌شوند و حجم محتوای غیرقانونی و فعالیت‌های تروریستی در اینترنت افزایش می‌یابد. انجام اقدامات مخرب از سوی کشورهای مختلف نیز به یک نرم تبدیل می‌شود. 

به باور وی، رویکرد برخی کشورها مبنی بر حملات و ضربات سایبری پیشگیرانه و اقدامات و عملیات تهاجمی در حوزه سایبری نیز بر میزان خوش‌بینی نمی‌افزاید.  

کروتسکیخ معتقد است فضای اطلاعات همچون خشکی، دریا، هوا و فضا در حال تبدیل‌شدن به صحنه‌ای تمام‌عیار برای درگیری‌های سیاسی نظامی است. بخشی از کشورهای سازمان امنیت و همکاری اروپا، اعضای ناتو رسماً به این موضوع پی برده‌اند. روسیه نیز تا دیر نشده خواهان اجتناب از نظامی سازی فضای سایبری در دنیا و کشورهای عضو سازمان امنیت و همکاری اروپا است.   

منبع:

تازه ترین ها
نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.