about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

اریک اشمیت در یک کنفرانس نظارتی در موسسه کاتو (Cato) اعلام کرد: "خبرهای جاسوسی و نظارتی توسط NSA و همتایانش در سازمان ملل متحد، آسیب فراوانی را در بسیاری از سطوح، به صنعت تکنولوژی ایالات متحده وارد کرده است. این موضوع باعث شده تا بسیاری از اروپایی‌ ها نسبت به شرکت‌های فناوری ایالات متحده برای نگهداری داده‌های شخصی خود بی اعتماد شوند."
اشمیت همچنین به تلاش‌های بی وقفه سازمان اطلاعات GCHQ بریتانیا، برای رهگیری ترافیک بین مراکز داده گوگل از طریق یک مقاله روزنامه اشاره کرد و گفت: "من واقعا درباره این موضوع شوکه شده بودم!"
اشمیت در ادامه افزود: "گوگل از مدت‌ها قبل روش‌های پیچیده ای را برای ردیابی ترافیک پیش بینی کرده بود، اما این واقعیت که به طور مستقیم انجام شده است، واقعا یک شوک به شرکت محسوب می‌شود."
مدیرعامل گوگل همچنین بیان کرد که گوگل در پاسخ به افشاگری های ادوارد اسنودن، پیمانکار سابق NSA، با صرف هزینه های هنگفت سیستم های خود را رمزگذاری کرده است، از جمله رمزگذاری 2048 بیتی در ترافیک شبکه.
اشمیت در مقابل مخاطبان خود اعلام داشت که امن ترین مکان برای حفظ اطلاعات، خدمات گوگل است و هیچ جای دیگری همانند گوگل برای حفظ اطلاعات امن نمی‌باشد.

تازه ترین ها
چرا
1404/11/12 - 09:47- هوش مصنوعي

چرا هوش مصنوعی برخی کارمندان را خلاق‌تر می‌کند اما روی بعضی بی‌اثر است؟

تحقیق جدید نشان می‌دهد هوش مصنوعی فقط زمانی خلاقیت را افزایش می‌دهد که کارکنان مهارت فراشناختی داشته باشند.

برخورد یکسان با سکوهای بومی و تروریستی در دی‌ماه 1404

بحران دی‌ماه 1404، نمایانگر یک نقص اساسی در رویکرد کشور به امنیت سایبری و توسعه فضای مجازی بود.

ماجرای هک شدن اینستاگرام / اطلاعات ۱۷.۵ میلیون کاربر لو رفته است؟

در زمانی که کاربران ایرانی به اینترنت جهانی دسترسی نداشتند، خبری مبنی‌بر هک اینستاگرام در رسانه‌های جهان منتشر شد.