about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

یکی از مشاوران و روانشناسان یزدی: پنهان کردن واقعیت‌ها در فضای مجازی و پناه بردن به خودِ غیرواقعی در نوجوانان به تدریج باعث بروز افسردگی می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، طاهره حصیب در همایشی با عنوان «فرزند دیجیتال» گفت: نوجوان در فضای مجازی قدرت پنهان کردن واقعیت‌ها را دارد و یکی از موارد شایعی که در آن‌ها دیده می‌شود، استفاده از فیلتر به هنگام عکس گرفتن از خود است.افسردگی، نتیجه پنهان کردن هویت واقعی در فضای مجازی

وی افزود: به دلیل اینکه نوجوان، خودِ غیر واقعی اش را دوست دارد، تلاش می‌کند به تصویر فیلتر شده خودش نزدیک شود که این نبود ارتباط با خودِ واقعی به مرور باعث دور شدن نوجوان از خود و در نتیجه افسردگی می‌شود.

حصیب با اشاره به شیوه فرزند پروری نوین تصریح کرد: نوجوانان بخش مهمی از وقت خود را در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی می‌گذرانند، بنابراین نیاز است والدین علاوه بر داشتن سواد رسانه و فضای مجازی، مهارت‌های لازم را به فرزندان خود بیاموزند و از آسیب‌های احتمالی پیشگیری کنند.


این روانشناس اظهار داشت: فقر رسانه‌ای والدین غفلتی است که آسیب هایش برای فرزندان قابل جبران نیست.

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.