about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

به گفته کارشناسان، تهدیدات وب در سنگاپور در سال 2020 حدود 82 درصد افزایش یافته‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ براساس آخرین اطلاعات شبکه امنیتی کسپراسکای (KSN)، نزدیک به 8.5 میلیون نفر از تهدیدات وب در سنگاپور در سال 2020 رخ داده که 82 درصد افزایش نسبت به سال گذشته با تقریباً 4.7 میلیون تهدید وب را نشان می‌دهد.

علیرغم افزایش حوادث، نمونه‌های تهدیدات محلی شناسایی‌شده در سال 2020 به میزان 39 درصد کاهش یافته و به 4.4 میلیون نفر رسیده، پایین‌ترین سطح آسیای جنوب شرقی، که نشان می‌دهد سنگاپوری‌ها بهداشت سایبری خود را، همزمان با کاهش گسترش نرم‌افزارهای مخرب از طریق درایوهای یواس‌بی‌های قابل حمل، سی‌دی‌ها، دی‌وی‌دی‌ها و سایر روش‌های آفلاین بهبود داده‌اند.

بروز تهدیدات مبتنی بر وب از ماه ژوئن سال 2020 یک روند صعودی داشته که تأثیر اقدامات مدارشکن کامل به‌وسیله کسب‌وکارها و افراد احساس می‌شده است.

به گفته شبکه امنیتی کسپراسکای، این امر می‌تواند به عوامل تهدیدی تخصیص شود که فعالیت‌های خود را روی سوءاستفاده از وجود زیرساخت‌های فناوری اطلاعات ضعیف و اقدامات بهداشتی ضعیف سایبری کارکنان دورکار متمرکز می‌کنند.

یئو سیانگ تیانگ (Yeo Siang Tiong )، مدیرکل آسیای جنوب شرقی کسپراسکای گفت :

«همان‌طور که دولت بیشتر مقررات را تشدید می‌کند و همچنان به ایجاد دفاع سایبری ادامه می‌دهد، برای کسب‌وکار و افراد ضروری است تا به یاد داشته باشند که سایبری هرگز نابود نمی‌شود. ازاین‌رو، راه‌حل‌های امنیتی ما باید به‌صورت خودکار، مبتنی بر اطلاعات و پیشگیرانه، باشد.»

منبع:

تازه ترین ها
هوش
1404/09/26 - 14:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی شریک انسان است نه جایگزین آن

مدیران مایکروسافت، هوش مصنوعی را به‌عنوان یک شریک نوظهور برای انسان توصیف می‌کنند.

آمریکا
1404/09/26 - 13:56- آمریکا

آمریکا بار دیگر اتحادیه اروپا را تهدید کرد

آمریکا پس از جریمه‌های اتحادیه اروپا، ارائه‌دهندگان خدمات اروپایی را به اقدامات تلافی‌جویانه تهدید کرد.

قطعنامه
1404/09/26 - 13:56- هوش مصنوعي

قطعنامه سهامداران آمازون درمورد همکاری هوش مصنوعی با رژیم صهیونیستی

قطعنامه سهامداران آمازون، همکاری هوش مصنوعی با رژیم صهیونیستی و وزارت امنیت داخلی آمریکا را هدف قرار داد.