about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

حملات باج‌افزاری در فیلیپین 57.4 درصد در سال 2022 افزایش یافت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری شبکه‌های پالو آلتو (Palo Alto Networks) گزارش داد که حوادث باج‌افزاری، نرم‌افزار مخرب مسدود کننده دسترسی به سیستم رایانه‌ای که برای باز کردن قفل آن نیاز به پرداخت پول دارد، در فیلیپین 57.4 درصد در سال 2022 افزایش یافت.

گزارش واحد 42 باج‌افزاری و اخاذی در فیلیپین گفت که 11 حمله باج‌افزاری در سال گذشته در کشور گزارش شده است.

بیشتر این حملات سایبری، کسانی را که در بخش‌های تولیدی، حرفه‌ای و خدمات حقوقی و دولت‌های ایالتی و محلی بودند، هدف قرار دادند.

فیلیپین چهارمین مورد حمله گروه‌های باج‌افزاری در جنوب شرقی آسیا در سال 2022 به شمار می‌رود، حوادثی که 12 درصد از کل موارد باج‌افزاری در منطقه را تشکیل می‌دهند.

تایلند 28 مورد در سال گذشته ثبت کرد که بالاترین تعداد حملات باج‌افزاری گزارش شده در منطقه است؛ پس از آن سنگاپور با 18 مورد و اندونزی با 14 مورد قرار دارند. مالزی 11 حادثه و ویتنام 9 مورد را داشتند.

حملات باج‌افزاری در منطقه آسیا و اقیانوسیه در سال 2022 به 302 حمله رسید که 35.4 درصد بیشتر از گزارش قبلی آن بود.

پالو آلتو توضیح داد که گروه‌های باج‌افزاری با هدف اعمال فشار بیشتر بر سازمان‌ها برای پرداخت باج، تکنیک‌های اخاذی لایه‌ای را برای تأثیرگذاری بیشتر مشاهده کرده‌اند؛ برخی از این تاکتیک‌ها شامل رمزگذاری، سرقت داده‌ها، حملات انکار سرویس توزیع شده (DDoS) و آزار و اذیت سایبری هستند.

این شرکت امنیت سایبری مدعی شد که رایج‌ترین تاکتیک اخاذی سرقت اطلاعات است.

سیسکو خاطرنشان کرد :

«در سطح جهانی، درخواست‌های باج‌افزار در سال گذشته همچنان برای سازمان‌ها یک نقطه دردناک بود، با پرداخت‌هایی که در مواردی که واحد 42 مشاهده کرد، به 7 میلیون دلار رسید. متوسط باج جهانی درخواست شده از سوی مهاجمان 650 هزار دلار (35.5 میلیون پزو) بوده است، در حالیکه متوسط پرداخت باج 350 هزار دلار (18.9 میلیون پزو) بوده است که نشان می‌دهد مذاکره مؤثر می‌تواند پرداخت‌های واقعی را کاهش دهد.»

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.