about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

حملات باج افزاری به بخش خرده‌فروشی روسیه 4 برابر افزایش‌یافته است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ رئیس آزمایشگاه جرم‌شناسی رایانه‌ای گروپ آی‌بی آلیِک اسکولکین در گفتگو با تاس اعلام کرد شمار حملات برنامه‌های مخرب باج افزاری به بخش خرده‌فروشی روسیه در نیمه اول سال 2022 نسبت به دوره مشابه در سال 2021، 4 برابر افزایش‌یافته است. 

اسکولکین اظهار داشت:

بر اساس داده‌های ما، تعداد حملات باج افزاری به خرده‌فروشی‌ روسیه در نیمه اول سال 2022 به میزان قابل‌توجهی افزایش‌یافته است - چهار برابر در مقایسه با مدت مشابه در سال 2021. مبلغ باج نیز افزایش‌یافته است – تقریبا به‌طور میانگین 100 میلیون روبل، اما رکوردی که سال گذشته گروه جرائم سایبری OldGremlin با درخواست 250 میلیون روبل برای رمزگشایی داده‌ها زد، هنوز شکسته نشده است. 

اسکولکین خاطرنشان کرد هدف باج افزارها در روسیه، کسب‌وکارهای متوسط و بزرگ از بخش‌های ساخت‌وساز، بیمه و کشاورزی و صنعتی است. در مقابل، شرکت‌ها نیز اقدام به جذب سریع متخصصان برای واکنش به رخدادهای رایانه‌ای کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
شادی
1404/03/28 - 08:53- تروریسم سایبری

شادی رژیم صهیونیستی از بین می‌رود: پاسخ ایران تازه آغاز شده است

تهران پیام داد که شادی رژیم صهیونیستی از بین می‌رود و پاسخ ایران تازه آغاز شده است.

نگرانی مِتا از توقف استفاده از واتس‌اپ توسط شهروندان ایرانی

سخنگوی مِتا اعلام کرد که نگران دستور ایران به شهروندان برای توقف استفاده از واتس‌اپ است.

حمله
1404/03/28 - 08:25- تروریسم سایبری

حمله سایبری رژیم صهیونیستی به بانک سپه و ادعای حذف داده‌ها

گروه هکری گنجشک درنده مسئولیت حمله سایبری علیه بانک سپه را برعهده گرفت و مدعی شد که تمام داده‌های بانک را حذف کرده است.