about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

بنابر ادعای شرکت اسرائیلی چک‌پوینت، حملات سایبری روی مؤسسات اسرائیلی تا 25 درصد افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طی گزارشی که به‌وسیله چک‌پوینت (CheckPoint)، غول امنیت فناوری اطلاعات اسرائیلی منتشر شد، مؤسسات پزشکی اسرائیل طی دو ماه گذشته با هجوم سایبری روبرو شده‌اند.

براساس داده‌های این شرکت، اسرائیل با افزایش 25 درصدی حملات سایبری روی بیمارستان‌ها، سازمان‌های بهداشتی، کلینیک‌ها و مراکز درمانی خود روبرو شده و از میانگین 652 حمله هفتگی در دوره قبل از نوامبر 2020 به 813 حمله سایبری هفتگی در دو ماه گذشته سال رسید.

کارشناسان معتقدند که حملات سایبری روی مؤسسات پزشکی در سراسر جهان طی ماه‌های گذشته 45 درصد افزایش یافته و از 430 حمله هفتگی به طور متوسط ​​به 620 حمله رسیده و باعث شده است که بخش مراقبت‌های بهداشتی به هدفمندترین بخش حملات سایبری در جهان در حال حاضر تبدیل شود.

داده‌ها حاکی از افزایش 145 درصدی حملات سایبری به بخش مراقبت‌های بهداشتی در اروپای مرکزی و به دنبال آن آسیای شرقی (137 درصد)، آمریکای جنوبی (112 درصد) و آمریکای شمالی (37 درصد) قرار دارند.

در گزارش شرکت چک‌پوینت آمده است :

«با توجه به همه‌گیری جهانی کرونا، فشار روی بیمارستان‌ها و حتی اقدامات واکسیناسیون در مؤسسات پزشکی مختلف و دلیل حمله به این بخش مخصوص قابل درک است. ما مؤسسات پزشکی را در مناطق مختلف جهان می‌بینیم که ترجیح می‌دهند به جای لو رفتن یا رمزگذاری اطلاعات خود، باج [به هکرها] بپردازند. با این حال، این موفقیت فقط هکرها را ترغیب می‌کند تا حملات بیشتری انجام دهند.»

این گزارش به حملات باج‌افزاری اشاره داشت که در آن هکرها با استفاده از بدافزار اطلاعات قربانی خود را رمزگذاری و تهدید به فاش کردن آنها یا مسدود کردن دسترسی به آنها می‌کنند، مگر اینکه باج برای رمزگشایی آن پرداخت شود.

عمر دمبینسکی (Omer Dembinsky)، رئیس تحقیقات داده در CheckPoint اظهار داشت که مؤسسات پزشکی به‌وسیله هکرها به عنوان اهداف آسان در نظر گرفته می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد :

«هكرها تصور می‌كنند كه مؤسسات پزشكی تحت تأثیر همه‌گیری قرار گرفته‌اند و آنها برای جلوگیری از قطع روال عملیاتی خود هر كاری انجام می‌دهند.»

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/07/17 - 11:34- آمریکا

اعطای مجوز تولید محتوای سلامت به مایکروسافت

دانشکده پزشکی هاروارد مجوز تولید محتوای سلامت مصرف‌کنندگان را به مایکروسافت می‌دهد.

شکایت
1404/07/17 - 10:21- آمریکا

شکایت نیویورک از رسانه‌های اجتماعی

شهر نیویورک از رسانه‌های اجتماعی به دلیل اعتیادآور بودن برای کودکان شکایت کرد.

هشدار
1404/07/17 - 09:52- اروپا

هشدار رئیس کمیسیون اروپا درباره جنگ ترکیبی روسیه

رئیس کمیسیون اروپا روز چهارشنبه هشدار داد که روسیه در پشت پرده‌ی کارزاری از حملات سایبری، خرابکاری و تحریکات در سراسر اروپا قرار دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.