about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش 1000 درصدی حملات Cryptojacking

صنعت استخراج ارز های رمزپایه در سال 2018 گسترش زیادی یافته است و روز به روز شرکت ها و افراد بیشتری به این صنعت روی می آورند. نرخ هش (hash rate) بیت کوین در نیمه اول 2018 از 15 اگزا هش به 43 اگزا هش رسیده است و این بیانگر آن است که صنعت ماینینگ در حوزه بیت کوین در این 6 ماه تقریباً 300 درصد رشد داشته است. از طرفی دیگر حملات استخراج ارز های رمز پایه که به Cryptojacking معروف است با رشد قابل ملاحظه ی 1000 درصدی همراه بوده است. هکرها با روش های مختلف که مدام در حال توسعه و تغییر است، از قدرت پردازشی سیستم های قربانیان سوء استفاده کرده و به استخراج ارز های رمزنگاری شده می پردازند. بررسی های انجام شده نشان می دهد که گرایش هکر ها در حملات مبتنی بر رمز ارز ها از باج افزار (Ransomware) به سمت Cryptojacking در حال تغییر است.

تحقیقات صورت گرفته در نیمه اول 2018 بیانگر آن است که شناسایی حملات Cryptojacking با رشد 141 درصدی همراه بوده است و در این مدت 47 بدافزار استخراج رمز ارز شناسایی شده است. مونرو، رمز ارز محبوب هکر ها در حملات Cryptojacking می باشد و تاکنون 200 هزار روتر (Router) متعلق به ISP ها تحت تأثیر استخراج این رمزارز قرار گرفته اند.

حملات استخراج ارز های رمزنگاری شده، که به صورت ناخواسته روی یک کامپیوتر یا شبکه صورت می گیرد می تواند منجر به اثرات منفی مانند کاهش کارایی، از کار افتادن سخت افزار و افزایش مصرف انرژی شود و در صورتی که این حملات در سازمان ها و شرکت هایی که از چندین شبکه تشکیل شده اند، صورت گیرد، آسیب های آن به صورت فزاینده ای غیر قابل جبران خواهد بود.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.