about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

افزایش 1000 درصدی حملات Cryptojacking

صنعت استخراج ارز های رمزپایه در سال 2018 گسترش زیادی یافته است و روز به روز شرکت ها و افراد بیشتری به این صنعت روی می آورند. نرخ هش (hash rate) بیت کوین در نیمه اول 2018 از 15 اگزا هش به 43 اگزا هش رسیده است و این بیانگر آن است که صنعت ماینینگ در حوزه بیت کوین در این 6 ماه تقریباً 300 درصد رشد داشته است. از طرفی دیگر حملات استخراج ارز های رمز پایه که به Cryptojacking معروف است با رشد قابل ملاحظه ی 1000 درصدی همراه بوده است. هکرها با روش های مختلف که مدام در حال توسعه و تغییر است، از قدرت پردازشی سیستم های قربانیان سوء استفاده کرده و به استخراج ارز های رمزنگاری شده می پردازند. بررسی های انجام شده نشان می دهد که گرایش هکر ها در حملات مبتنی بر رمز ارز ها از باج افزار (Ransomware) به سمت Cryptojacking در حال تغییر است.

تحقیقات صورت گرفته در نیمه اول 2018 بیانگر آن است که شناسایی حملات Cryptojacking با رشد 141 درصدی همراه بوده است و در این مدت 47 بدافزار استخراج رمز ارز شناسایی شده است. مونرو، رمز ارز محبوب هکر ها در حملات Cryptojacking می باشد و تاکنون 200 هزار روتر (Router) متعلق به ISP ها تحت تأثیر استخراج این رمزارز قرار گرفته اند.

حملات استخراج ارز های رمزنگاری شده، که به صورت ناخواسته روی یک کامپیوتر یا شبکه صورت می گیرد می تواند منجر به اثرات منفی مانند کاهش کارایی، از کار افتادن سخت افزار و افزایش مصرف انرژی شود و در صورتی که این حملات در سازمان ها و شرکت هایی که از چندین شبکه تشکیل شده اند، صورت گیرد، آسیب های آن به صورت فزاینده ای غیر قابل جبران خواهد بود.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.