about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

روش جدیدی که محققان برای خنک کردن رایانه‌ها ابداع کرده اند به افزایش ۷۴۰ درصدی توان در هر واحد منجر خواهد شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ همه این تجربه را داشته ایم که یکی از دستگاه‌های الکترونیکی ما در هنگام کار، بیش از اندازه گرم شود. وقتی این اتفاق می‌افتد، هم برای دستگاه و هم برای محیط اطراف خطرناک می‌شود، اما با در نظر گرفتن سرعت کار دستگاه ها، آیا گرمای بیش از حد آن‌ها قابل اجتناب است؟

بر اساس گزارش interestingengineering، محققان دانشگاه ایلینویز و دانشگاه کالیفرنیا، اخیرا اختراعی را معرفی کرده اند که می‌تواند وسایل الکترونیکی را موثرتر از راه حل‌های جایگزین دیگر خنک کند. با این اختراع امکان افزایش ۷۴۰ درصدی توان در هر واحد فراهم می‌شود.

تارک گابریل، نویسنده اصلی این تحقیقات و دانشجوی مهندسی مکانیک توضیح داد که روش‌های خنک کننده فعلی سه مشکل قابل توجه دارند. او می‌گوید اولین مشکل این است که این خنک کننده‌ها می‌توانند گران باشند و توسعه آن‌ها دشوار است. او مثال پخش کننده‌های حرارتی ساخته شده از الماس را مطرح می‌کند که واضح است بسیار گران هستند.

در مورد دوم او توضیح داد که چگونه فناوری‌های معمولی جلوگیری از پخش گرما معمولا در بالای دستگاه الکترونیکی قرار می‌گیرند. گابریل می‌گوید در بسیاری از موارد، بیشتر گرما در زیر دستگاه الکترونیکی تولید می‌شود و در واقع به این معنی است که مکانیسم خنک کننده جایی قرار ندارد که به آن‌ها نیاز است.
به عنوان مشکل سوم هم گابریل می‌گوید که پخش کننده‌های حرارتی را نمی‌توان مستقیماً روی سطح وسایل الکترونیکی نصب کرد. آن‌ها نیاز به یک لایه از "مواد رابط حرارتی" دارند که بین آن‌ها قرار گیرد تا از تماس کامل اطمینان حاصل شود. با این حال، این ماده ویژگی انتقال حرارت ضعیفی دارد که در نتیجه تأثیر منفی بر عملکرد حرارتی می‌گذارد.

با این حال گفته می‌شود راه حل جدید محققان هر سه این مشکلات را برطرف می‌کند. آن‌ها از مس به عنوان ماده اصلی استفاده کردند که قیمت بسیار کمتری نسبت به الماس دارد.

همچنین حذف رابط حرارتی تضمین می‌کند دستگاهی که از راه حل جدید استفاده می‌کند به طور چشمگیری کوچکتر از نمونه‌های معمولی خود باشد. این به معنای توان بسیار بالاتر در هر واحد است.

تازه ترین ها
قبول
1404/04/24 - 11:34- جرم سایبری

قبول مسئولیت حمله سایبری به فروشگاه زنجیره‌ای بلک

گروه باج‌افزاری دراگون فورس اعلام کرد که در جریان حمله‌ای سایبری در ماه می، بیش از ۱۵۰ گیگابایت داده را از فروشگاه زنجیره‌ای آمریکایی بلک به سرقت برده است.

هشدار
1404/04/24 - 11:27- آسیب پذیری

هشدار آژانس امنیت سایبری آمریکا درباره باگ وینگ اف تی پی سرور

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده روز دوشنبه هشدار داد که یک آسیب‌پذیری در محصولات شرکت وینگ اف تی پی سرور به‌صورت فعال توسط مهاجمان مورد سوءاستفاده قرار گرفته است.

جریمه
1404/04/24 - 11:14- آمریکا

جریمه ۱۴.۷۵ میلیون دلاری پیمانکار فناوری اطلاعات فدرال

یک شرکت واقع در ایالت مریلند که خدمات فناوری اطلاعات به دولت آمریکا ارائه می‌دهد، با پرداخت ۱۴.۷۵ میلیون دلار جریمه برای حل و فصل اتهامات نقض قرارداد با نهادهای فدرال موافقت کرده است.