about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در حال حاضر بیشترین کاربر اینترنت در جهان متعلق به کشور چین است. مسئولان مربوطه اعلام کردند که تعداد کاربران تا ماه دسامبر ۷۳۱ میلیون نفر رسیده است. چین در زمینه تجارت تجهیزات الکترونیکی بالاترین تقاضا را در سطح آسیا دارد.

شبکه اطلاعات مرکزی اینترنت چین (CNNIC) که یک شبکه وابسته به دولت است در بیانیه‌ای روی وب‌سایت خود نوشت: «تعداد کل کاربران اینترنت در چین از (دسامبر سال ۲۰۱۵ تا دسامبر سال ۲۰۱۶) ۶٫۲ درصد افزایش‌یافته است که این عدد معادل کل جمعیت اروپا است».
تجارت الکترونیک بخش مهمی از اقتصاد دولت چین را برای -مصرف‌کنندگان تقاضامحور- به خود اختصاص داده است؛ ازاین‌رو پکن کنترل دقیقی بر روی محتوای آنلاین این کشور دارد تا شهروندان از دسترسی به وب‌سایت‌های بزرگی ازجمله فیس‌بوک و گوگل محروم باشند.
دولت چین در تلاش است تا پروژه «به‌اصطلاح (internet plus)» را باهدف گسترش استفاده از تکنولوژی‌های آنلاین در اقتصاد هر چه سریع‌تر عملی کند.
طبق بیانیه شبکه اطلاعات مرکزی اینترنت چین (CNNIC)، «تعداد افرادی که از طریق تلفن همراه به اینترنت متصل می‌شوند تا سطح 695 میلیون یا ۹۵٫۱ درصد گسترش‌یافته است».
در ادامه گفت: «استفاده از اینترنت در اقتصاد به‌طور فزاینده‌ای روبه افزایش است و به‌تدریج موجب افزایش رشد تولید ناخالص داخلی کشور نیز خواهد شد. تا تاریخ ۱۲ دسامبر سال ۲۰۱۶ تعداد افرادی که از سیستم پرداخت آنلاین استفاده کرده‌اند به 475 میلیون رسیده و نسبت به سال گذشته ۱۴٫۰ درصد رشد داشته است.»
در مثالی برای نمایش رشد توان چین در زمینه فروشگاه‌های آنلاین به این مورد می‌توان اشاره کرد که مشتریان در ۱۱ نوامبر سال گذشته مبلغ ۱۷٫۸ میلیارد دلار خرج کرده‌اند، این موضوع در موسسه تجارت الکترونیک علی‌بابا (Alibaba) که بزرگ‌ترین فروشگاه توسعه خرید آنلاین است به ثبت رسید که این مبلغ بیش از دو برابر فروش پنج‌روزه عید (شکرگزاری تا جمعه سایبری) سال گذشته آمریکا بوده است.

 

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.