about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش چشمگیر کاربران وایبر

وایبر به تازگی ادعا کرده است که به نخستین پیام‌ رسان در جهان تبدیل خواهد شد که گروه‌ های آن میزبان یک میلیون نفر کاربر هستند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ قابلیت‌ های جدیدی به پیام رسان وایبر، اضافه شده است و بدین ترتیب، وایبر یک پله به تلگرام نزدیکتر شده است.

اولین تغییراتی که در پیام رسان وایبر باید به آن اشاره کنیم، تغییر مالکیت این اپلیکیشن است، موضوعی که احتمالا اصلی ترین دلیل پیشرفت وایبر هم هست. وایبر به عنوان استارتاپی مستقل با عنوان وایبر مدیا شروع به کار کرد و در سال ۲۰۱۴ شرکتی ژاپنی به نام راکوتن این استارتاپ را با مبلغ ۹۰۰ میلیون دلار خریداری کرد. سال ۲۰۱۷ بود که نام این شرکت هم تغییر پیدا کرد و در حال حاضر، آن را با عنوان راکوتن وایبر می ‌شناسند.

وایبر که یکی از محبوب ‌ترین و بزرگ ‌ترین اپلیکیشن ‌های پیام‌رسان در جهان محسوب می‌شود، حالا به تازگی به نظر می‌رسد که می ‌خواهد با افزایش ظرفیت گروه ‌های خود به کاربران خود این اطمینان را بدهد که می ‌توانند درصورت نیاز گروه‌ های بزرگتری برای خود و دوستان خود ایجاد کنند به گونه ‌ای که بنا به ادعای وایبر، این گروه‌ ها میزبان تا سقف یک میلیون نفر کاربر نیز خواهند بود و همین امر بدون شک موجب خواهد شد افراد درصورت نیاز به ایجاد و برقراری گروه‌های بزرگ، به سمت و سوی این اپلیکیشن پیام‌رسان روی بیاورند.

وایبر از همان ابتدا سبک و کم حجم بود و رابط کاربری زیبا و دلنشینی داشت. از رنگ بنفش جذابش گرفته تا اپلیکیشنی روان که روی همه‌ی تلفن ‌های هوشمند با هر سیستم عاملی نصب می‌شد. ارسال ساده‌ی فیلم و عکس و صدا در کنار استیکر‌های جذابی که داشت همه از نکاتی بودند که باعث جذابیت بیشتر این پیام‌رسان بین ایرانی‌هایی شد که سرعت اینترنت‌شان آنچنان تعریفی نداشت.

به گفته کارشناسان، این Community ها شباهت زیادی به کانال‌های تلگرامی دارند زیرا درصورتی که ادمین (سازنده) آن بخواهد، می‌تواند آن را به‌صورت عمومی Public و یا خصوصی Private ایجاد و راه‌اندازی کند. در صورتی که گروه مذکور عمومی باشد، همه کاربران با کلیک برروی لینک آن قادر خواهند بود وارد آن شده و به آن بپیوندند. اما اگر گروه مورد نظر خصوصی باشد، تنها درصورتی که لینک آن توسط ادمین برای کاربران فرستاده شود، قابلیت عضو شدن خواهد داشت.

این گروه‌ها همچنین همانند کانال‌های تلگرامی، قابلیت سنجاق و پررنگ کردن (Pinned messages) یک پیام اصلی و محوری را برای کل گروه دارد تا با ورود هر کاربر جدید، با مشاهده و خواندن پیام مربوطه از قوانین و شرایط حاکم در گروه آگاه و مطلع شود.

بر اساس گزارش وب‌سایت phoneraena ، این قابلیت جدید  برروی تمامی دستگاه‌ های اندرویدی و iOS از هم اکنون از طریق فروشگاه‌های آنلاین و اینترنتی گوگل پلی استور و اپ استور اپل قابل دسترسی ، نصب و استفاده خواهد بود.

تازه ترین ها
نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.

تایید
1404/04/11 - 11:45- آمریکا

تایید کاندیدای ترامپ برای مدیر ملی سایبری

کمیته امنیت داخلی و امور دولتی سنا روز دوشنبه با پیشنهاد انتصاب شان کِرنکروس به عنوان مدیر ملی سایبری موافقت کرد و این نامزد را برای رأی نهایی به صحن سنا فرستاد.