about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش همکاری‌های امنیت سایبری هند و انگلیس

سفیر انگلیس در هند، دیروز طی مصاحبه‌ای، از افزایش همکاری امنیت سایبری لندن و دهلی با رعایت کامل موازین حفظ حریم شخصی کاربران، خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ هند و انگلیس، بر سر تعمیق همکاری‌های امنیتی خود در فضای مجازی، به توافق دست یافته‌اند.

دومینیک اسکویت (Dominic Asquith)، سفیر انگلستان در دهلی‌نو، در مورد این توافق گفت: «تبادل حجم عظیمی از اطلاعات و داده‌ها، به صورت مداوم در هند جریان دارد. داده‌هایی که غالباً خصوصی هستند و نیاز به حفاظت و حراست دارند. از همین روی، دولت انگلیس، در طول 1 یا 2 سال آینده، هند را در راه تحقق این مهم، همراهی خواهد کرد.»

وی در واکنش به درخواست یکی از خبرنگاران مبنی بر اظهارنظر در مورد طرح نخست‌وزیر هند، ناراندرا مودی برای ایجاد هند دیجیتال، گفت: «امنیت سایبری، از اولویت‌های مهم اقتصاد دیجیتال به شمار می‌رود. ما به منظور اطمینان از امنیت و حفاظت فضای مجازی، همکاری خود را با دولت هند، آغاز کرده‌ایم.»

بر اساس گزارش‌های منتشرشده از متن این توافق، اساسی‌ترین نقاط تمرکز انگلیس در اجرای این طرح، اصلاح ساختار کسب‌وکارها، افزایش مهارت‌ها، تربیت نسل جدید متخصصان امنیت سایبری و توسعه‌ی شهرهای هوشمند را شامل می‌شود.

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.