about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

افزایش نشت اطلاعات مالی در روسیه 

نشت اطلاعات مالی در روسیه نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ تحلیلگران شرکت اینفوواچ روسیه با بررسی رویدادهای نشت اطلاعات محرمانه سازمان‌های اعتباری، شرکت‌های بیمه و مالی اعلام کردند در سال 2020 نشت اطلاعات مالی در روسیه افزایش یافته است. 

سال گذشته حدود 202 مورد نشت داده‌های محرمانه در بخش مالی سراسر دنیا ثبت‌شده است. در روسیه میزان این نشتی‌ها با رشد 36.5 درصدی از 52 به 71 مورد رسیده است. در سال 2020 بخش مالی روسیه 13.4 میلیون حساب از داده‌های کاربران را ازدست‌داده است. 

در گزارش شرکت اینفوواچ گفته‌شده است:

مرکز تحلیلی InfoWatch دائماً رشد روزافزون رویدادهای سایبری مرتبط با نشتی‌ها در حوزه مالی را ثبت می‌کند. بااین‌وجود، پاندمی تغییراتی ایجاد کرده و کاهش علاقه به موضوع نشت اطلاعات مشاهده‌شده است، اگرچه این بدان معنا نیست که وضعیت ناگهان بهتر شده است. 

بیشترین میزان نشتی‌ها در روسیه به ترتیب از سرویس‌های ابری (80%)، پیام‌رسان‌ها و ایمیل‌ها رخ‌داده است. پیام‌رسان‌ها در نشتی‌های دنیا جایگاه سوم را به خود اختصاص داده‌اند.   

بر اساس گزارش شرکت مذکور، در سال 2020 درمجموع 100 میلیون حساب کاربری و به دنبال آن داده‌های شخصی و اطلاعات کارت‌های بانکی شهروندان روسیه در اینترنت فاش شده است. 

مسببان اصلی 80% درصد از نشتی‌ها در حوزه‌های مختلف عوامل درون‌سازمانی و کارکنان شرکت‌ها بوده‌اند. مابقی نشتی‌ها نیز به علت اشتباهات یا سهل‌انگاری‌ها در حوزه‌های امنیت اطلاعات رخ‌داده‌اند.  

منبع:

تازه ترین ها
دستگیری
1404/08/14 - 11:28- جرم سایبری

دستگیری ۹ نفر مرتبط با پلتفرم‌های جعلی سرمایه‌گذاری رمزارز

مقامات اروپایی روز سه‌شنبه اعلام کردند که ۹ نفر به‌تازگی به اتهام دست داشتن در شبکه‌ای از کلاهبرداری‌های سرمایه‌گذاری رمزارزی به ارزش نزدیک به ۷۰۰ میلیون دلار بازداشت شده‌اند.

هک
1404/08/14 - 11:22- جرم سایبری

هک پلتفرم وام‌دهی لهستانی

مقامات لهستان در حال بررسی مجموعه‌ای از حملات سایبری هستند که باعث اختلال در خدمات دیجیتال و افشای داده‌های شخصی چند شرکت بزرگ، از جمله یکی از وام‌دهندگان برتر آنلاین و سامانه پرداخت موبایلی پیشتاز کشور شده است.

مشارکت
1404/08/14 - 06:06- تروریسم سایبری

مشارکت هند و رژیم صهیونیستی در حوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی

هند و رژیم صهیونیستی برای همکاری در حوزه‌های دفاعی، هوش مصنوعی و امنیت سایبری توافق‌نامه امضا کردند.