about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا انتظامی کشور گفت: بر اساس رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی کاملاً مشخص است سطح تولید و انتشار شایعات با اهداف مغرضانه، توطئه، تخریب روابط بین‌المللی، ایجاد جو بی‌اعتمادی و القاء حس ناامیدی در هموطنان صورت گرفته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سرهنگ "رامین پاشایی" با اشاره به اینکه در روز‌های اخیر شاهد افزایش نسبی تولید، انتشار مطالب و محتوای صوتی و تصویری شایعه‌های کذب در کشور با اهداف مغرضانه هستیم، اظهار کرد: در راستای مقابله با این پدیده مجرمانه طرح عملیاتی در تمام واحد‌های انتظامی پلیس فتا در سراسر کشور آغاز شده است.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا انتظامی کشور با تأکید بر اینکه برخورد با شایعه‌سازان در اولویت مأموریتی پلیس فتا قرار دارد، ادامه داد: بر اساس رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی کاملاً مشخص است سطح تولید و انتشار شایعات با اهداف مغرضانه، توطئه، تخریب روابط بین‌المللی، ایجاد جو بی‌اعتمادی و القاء حس ناامیدی در هموطنان صورت گرفته است.

وی بیان کرد: تمام جریانات خبری منتشره در این رابطه در فضای مجازی مرتبط با کشور ایران، در کارگروه‌های ویژه رصد و پایش پلیس فتا مورد تجزیه و تحلیل و در صورت مواجه با موارد خلاف واقعه و انتشار اخبار جعلی و کذب برخورد قضائی با شایعه‌سازان در دستور کار قرار می‌گیرد.

این مقام انتظامی افزود: اولویت اصلی پلیس فتا در برخورد با هرگونه محتوای کذب و جعلی در فضای مجازی پاک‌سازی و بر طرف کردن آلودگی‌های مربوطه و در مرحله نخست توجیه مرتکبان اینگونه جرائم است اما در صورت تکرار یا انتشار، به نحوی که دارای ضرر و زیان مادی، معنوی، خسارات روحی و روانی فراوان در جامعه باشد با عوامل تولید یا منتشر‌کنندگان برابر قانون برخورد خواهد شد.

پاشایی عنوان کرد: تاکنون تعدادی افراد در این حوزه مورد شناسایی قرار گرفته‌اند و ضمن هماهنگی با مراجع قضائی پس از احضار ضمن تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح ارسال شده‌اند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا انتظامی کشور متذکر شد: برابر بررسی‌های فنی و تخصصی صورت گرفته مشخص شده است حجم وسیعی از محتوای شایعه و کذب توسط معاندان و مغرضان در خارج از مرز‌های آبی و خارجی کشور عزیزمان با تکنیک خاص از جمله تقطیع و تحریف واقعیت تولید و منتشر می‌شود که متأسفانه تعدادی افراد در داخل کشور نیز به صورت عمدی و سازمان‌یافته یا غیرتعمدی نسبت به انتشار آن اقدام می‌کنند.

این مقام سایبری عنوان کرد: برابر واکاوی انجام شده مشخص شد اینگونه محتوا‌ها هیچگونه سنخیت و تعلق مکان و زمانی به کشور ایران نداشته و اهداف اصلی انتشار این محتوا‌های تولیدی غیرواقعی که در زمان‌های خاص منتشر می‌شود صرفاً پیگیری اهداف مغرضانه معاندین نظام است.

وی از هموطنان خواست که در صورت مواجه با هرگونه محتوا یا کلیپ صوتی و تصویری منتشر شده در فضای مجازی از جمله شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های غیر بومی، ضمن تجزیه و تحلیل ذهنی اولیه از صحت و سقم موارد منتشره اطمینان حاصل کنند و از باز نشر مطالبی که به جعلی یا واقعی بودن آن شک دارند، خودداری کنند و در چرخه انتشار شایعات قرار نگیرند.

پاشایی تصریح کرد: افراد مشهور و فعالان حرفه‌ای سرشناس فضای مجازی وظیفه مهمی در این رابطه دارند چه بسا بسیاری از این شایعات کذب که توسط معاندان در خارج از کشور تولید می‌شود به صورت ناخواسته و غیرتعمدی توسط برخی از این افراد در چرخه بازنشر قرار می‌گیرد لذا باید حتماً از واقعی بودن این اخبار اطلاع پیدا کرده و سپس اقدام به اظهار نظر و بازنشر آن کنند.

این مقام مسئول وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir را به عنوان مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری نام برد و اظهار کرد: سامانه پاسخگویی فوریت‌های سایبری و شماره تلفن 096380 نیز برای رسیدگی هر چه سریع‌تر به موارد مجرمانه در اختیار عموم مردم است.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/11/10 - 17:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی عامل مرورگر هوش مصنوعی در کروم

گوگل در حال راه‌اندازی یک عامل مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل کروم است.

آموزش
1404/11/10 - 17:21- هوش مصنوعي

آموزش رایگان هوش مصنوعی به کارگران در بریتانیا

بریتانیا، آموزش رایگان هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰ میلیون کارگر گسترش می‌دهد.

محاکمه
1404/11/10 - 16:40- آمریکا

محاکمه شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان

شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان در ایالت نیومکزیکو با محاکمه روبرو است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.