about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش مقیاس پذیری رایانش کوانتومی

پژوهشگران آمریکایی شیوه ی جدیدی را برای بررسی حالات کیوبیت ها ایجاد کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «v3»؛ پژوهشگران دانشگاه سیراکیوس آمریکا روش جدیدی را برای اندازه گیری حالت کیوبیت یا بیت کوانتومی در رایانه های کوانتومی ایجاد کردند.

تحقیقات مذکور با همکاری دانشگاه ویسکانیسون و به رهبری بریتون پلورد (Britton Plourde)، استاد فیزیک سیراکیوس انجام شد. این پژوهشگران در زمینه ی ساخت دستگاه های ابر رسانه و سنجش دمای پایین آنها تخصص دارند.

برخلاف بیت دیجیتالی که تنها دو حالت صفر و یک را در خود نگهداری می کند، بیت کوانتومی می تواند ترکیبی از صفر و یک را نیز به صورت همزمان ذخیره کند. همین مسئله باعث افزایش سرعت پردازش اطلاعات خواهد شد. البته باید توجه داشت این گونه سامانه ها برای حفظ عملکرد خود باید در دمایی نزدیک به صفر قرار بگیرند.

در حال حاضر شرکت هایی مانند گوگل و IBM در تلاش هستند رایانه های کوانتومی در مقیاس صنعتی ایجاد کنند و در این راستا موفق به تولید نمونه هایی مجهز به 72 و 50 کیوبیت شده اند.

با وجود این پلورد معتقد است رایانه های کوانتومی به منظور این که از توان کافی برای انجام بعضی از مشکلات برخوردار باشند باید حداقل به صدها کیوبیت مجهز شوند.

رویکردهای فعلی برای سنجش حالت کیوبیت ها روی تقویت سامانه های سرمایشی کم صدا، سخت افزار مایکرویو و الکترونیک متمرکز هستند که افزایش مقیاس کیوبیت ها را مشکل می سازد؛ اما پژوهشگران اعلام کردند شیوه ی آنها کاملا متفاوت است. این افراد در روش خود از ذرات فوتون امواج مایرو تمرکز کرده اند.

وی شرح داد، در روش ایجاد شده توسط آنها امکان ایجاد پردازنده های کوانتومی مجهز به میلیون ها کیوبیت به وجود می آید.

تازه ترین ها
۴۴
1404/11/18 - 16:06- آسیا

۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.