about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

واتس اپ در نظر دارد محدودیت تعداد افراد در گروه را از 256 نفر به 512 نفر افزایش دهد.

به گزرش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، واتس اپ در نظر دارد محدودیت تعداد افراد در گروه را از 256 نفر به 512 نفر افزایش دهد. این اپلیکیشن در ماه‌های گذشته چندین ویژگی از جمله واکنش به پیام‌ها از طریق ایموجی و قابلیت‌های جدید voice را اضافه کرده که هیچ‌کدام از این ویژگی‌ها اختصاصی و متعلق به واتس اپ نیست و قبلا در اپ‌های دیگر معرفی شده‌اند.

با این ظاهرا متا تصمیم گرفته مانند گذشته با واتس اپ رفتار نکند و هر چند وقت یکبار قابلیت‌های دیگر اپلیکیشن‌های رقیب را آرام آرام به این برنامه اضافه کند! ماه گذشته واتس اپل اعلام کرد که محدودیت اعضای یک گروه را دوبرابر کرده، تغییری که با آخرین آپدیت‌های این اپ در دسکتاپ، IOS و اندروید در حال اجرا است.

این ویژگی فعلا در نسخه بتا قرار گرفته اما احتمالا به زودی در نسخه پایدار عرضه می‌شود
تلگرام از لحاظ دارا بودن ویژگی‌های کاربردی و داشتن کمترین محدودیت‌ها یکی از بهترین پیام‌رسان‌ها است و واتس اپ در مقایسه با تلگرام و امکان تشکیل گروه در آن با 200,000 هزار عضو، بسیار ضعیف به نظر می‌رسد، اما با این حال تقریبا دوبرابر شدن تعداد افراد در یک گروه از هیچی بهتر است و ظاهرا این اپ بنابر درخواست زیاد کاربرها دست به انجام این تغییر زده است. واتس اپ در آخرین اطلاعیه رسمی خود نوشت:

“یکی از درخواست‌هایی که به طور مداوم دریافت کرده‌ایم گزینه اضافه کردن افراد بیشتر به یک گروه است، بنابراین ما اکنون به آرامی توانایی اضافه کردن 512 نفر را به یک گروه در بروزرسانی‌های خود ارائه می‌کنیم.”

افزایش محدودیت افراد در گروه های واتس اپ به 512 کاربر با آخرین نسخه بتای این اپ در دسترس قرار گرفته و این نسخه در اندروید با شماره ورژن 2.22.12.10 و در IOS با شماره 22.12.0.70 ارائه خواهد شد.

با این وجود به غیر از نسخه بتا این قابلیت به زودی در ورژن‌های پایدار اپ نیز ارائه می‌شود. استفاده از گروه‌های بزرگ‌تر همچنین محدودیت اشتراک‌گذاری فایل را به 2 گیگابایت افزایش می‌دهد و این افزایش حجم همین حالا نیز در دسترس است. طبق گزارش‌های دیگر، واتس اپ همچنین در حال کار بر روی یک دکمه ویرایش متن پیام‌های ارسالی است.

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.