about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

تلفن‌های هوشمند 5G در کره جنوبی به 10 میلیون دستگاه برتر در سال جاری می‌رسد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ کارشناسان معتقدند که حمل و نقل تلفن‌های هوشمند 5G در کره جنوبی امسال در 10 میلیون دستگاه برتر امسال باشد که انتظار می‌رود در 3 ماهه فعلی افزایش فروش چشمگیری داشته باشد.

به گفته خبرگزاری یونهاپ (Yonhap)، براساس «Counterpoint Research»، ردیاب بازار، فروش تلفن‌های هوشمند پشتیبانی کننده شبکه‌های 5G در سال جاری به 10.3 میلیون واحد رسیده است که بیش از 2 برابر فروش سال گذشته یعنی 5.1 میلیون دستگاه است.

کره جنوبی اولین شبکه 5G تجاری جهان را در آوریل 2019 راه‌اندازی کرد. طبق داده‌های وزارت علوم و «ICT»، تعداد مشترکان 5G در این کشور در پایان ماه سپتامبر امسال 9.25 میلیون نفر بوده است.

محقق بازار اعلام کرد که فروش گوشی‌های هوشمند 5G در 9 ماهه نخست امسال به 5 میلیون دستگاه رسیده است، اما احتمالاً فروش آن با عرضه اولین گوشی هوشمند 5G اَپل، آیفون 12، افزایش خواهد یافت.

تلفن‌های هوشمند 5G در 3 ماهه سوم سال جاری 49 درصد از کل فروش تلفن‌های هوشمند در کره جنوبی را تشکیل داده‌اند که نسبت به سال گذشته 2 درصد افزایش داشته است.

Counterpoint Research پیش‌بینی کرد که فروش تلفن‌های هوشمند 5G در سال آینده به 16 میلیون دستگاه خواهد رسید که 56 درصد بیشتر از امسال است.

در این گزارش آمده است :

«مصرف کنندگان محلی توانستند مدل جدید تلفن‌های هوشمند اپل را زودتر از برنامه معمول خریداری کنند. عرضه مدل‌های هوشمند 5G از شرکت سامسونگ الکترونیک نیز مشخص شده است و به رشد سریع‌تر بازار گوشی‌های هوشمند 5G تا سال آینده کمک خواهد کرد.»

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.