about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

افزایش سهم تولید ایرانی در نمایشگاه IT

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سید مرتضی موسویان با بیان اینکه تولیدکنندگان محتوای فارسی و دولت الکترونیک باید با حضور پررنگ تر خود، سهم بیش‌تری را در نمایشگاه جیتکس داشته باشند اظهار داشت: عنوان امسال نمایشگاه جیتکس امارات، «آینده اشیا» است و  انتظار می‌رود با پروژه‌هایی مربوط به سال‌های آینده روبه‌رو شویم که فعلا در مرحله تست قرار دارند و تجاری نشده اند.
رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال با تاکید براینکه نمایشگاه جیتکس نسبت به دیگر نمایشگاه‌های منطقه خاورمیانه ارزش بالاتری دارد خاطرنشان کرد: باید حضور فعالان ایرانی صنعت ICT در بخش تولید محتوای فارسی در این نمایشگاه، پررنگ تر شود.
وی با بیان اینکه مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال هدایتگری و نظارت بر محتوای تولیدی در کشور را برعهده دارد و به صورت مستقیم متولی تولید محتوا نیست، از آمادگی این مرکز برای حضور در نمایشگاه جیتکس برغم سختی‌های بودجه‌ای امسال خبر داد.
موسویان افزود: آمادگی داشتیم که ۲ تا ۳ کانتر از پاویون ایران که توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حضور شرکت های فناوری اطلاعات و ارتباطات مورد حمایت قرار گرفته بود را برای حضور ناشران دیجیتال اختصاص دهیم، اما برخلاف استقبال قابل توجه شرکت های فناوری اطلاعات و ارتباطات برای حضور در نمایشگاه، تولیدکنندگان محتوای دیجیتال امکان حضور را نداشتند.
وی اظهار امیدواری کرد با حمایت هایی که از این بخش صورت می گیرد حضور رسانه های دیجیتال در نمایشگاه جیتکس در سال های آینده پررنگ تر شود .
رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال درباره علت عدم استقبال از سوی ناشران دیجیتال نیز گفت: امسال کسب و کار این فعالان چندان رونق نداشته است و معتقدیم اگر اثر فاخر و جدیدی وجود نداشته باشد، شرکت نکردن بهتر از شرکت کردن بد است.
وی با بیان اینکه تولید محتوای دیجیتال فاخر در زمینه آثار چندرسانه‌ای در سال ۹۳ سیر نزولی داشته و این روند در سال ۹۴ نیز ادامه دارد افزود: باید حمایت ها برای سرمایه‌گذاری درتولید محتوا افزایش یابد که درسال‌های اخیر به دلایلی از جمله کمبود بودجه دولتی، این حمایت انجام نشده است. اما امیدواریم در ۶ ماه باقی‌مانده از سال بتوانیم در زمینه تولید محصولات جدید حرکت چشم‌گیری داشته باشیم.

سی و پنجمین دوره نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات جیتکس ۲۶ تا ۳۰ مهرماه جاری در شهر دوبی برگزار خواهد شد. این نمایشگاه از سال ۱۹۸۱ میلادی هر ساله در کشور امارات متحده عربی برپا می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

 

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.