about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

حملات دیداس به فروشگاه‌های آنلاین در روسیه افزایش‌یافته است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت ارائه‌دهنده خدمات دیجیتال روس تلکام در گزارشی اعلام کردند میزان حملات دیداس به فروشگاه‌های آنلاین در سال 2020 دو برابر افزایش‌یافته است. بیشترین میزان حملات در سه ماه آخر سال 2020 ثبت‌شده است. 

بنابرگزارش این شرکت، 40 درصد از کل حملات دیداس سال 2020 به علت افزایش تقاضا برای خدمات فروشگاه‌های آنلاین و خریدوفروش‌های عید در سه‌ماهه چهارم سال رخ‌داده است. 

در گزارش روس تلکام گفته‌شده است:

اولین سال نیست که تجارت آنلاین در کانون توجه مجرمان سایبری قرارگرفته است. محبوبیت این بخش متأثر از محدودیت‌های مختلف دوران قرنطینه افزایش یافته است. این امر تجارت آنلاین را به هدف جذاب‌تری برای مهاجمان تبدیل کرده است. 

مهاجمان در حملات موفق خود علیه فروشگاه‌های بزرگ به‌طور میانگین 600 هزار روبل و در حمله به فروشگاه‌های کوچک 50 تا 100 هزار روبل در روز خسارت وارد کرده‌اند. 

آن‌ها با استفاده از ابزارهای ساده حملات طولانی‌تر تدارک دیده و با خسته کردن قربانی برخی منابع را ازکارانداخته‌اند. روند طولانی حملات هم در حمله به خرده‌فروش‌ها و فروشگاه‌های آنلاین و هم در حمله به سایر بخش‌ها همچنان حفظ‌شده است. 

اهداف هکرها در این حملات، لطمه به اعتبار فروشگاه‌ها و خسارت مالی هنگفت به تجارت آن‌ها بوده است. در برخی مواقع نیز هکرها حمله نمایشی ضعیف انجام داده و پول طلب کرده‌اند و به اختلالات گسترده‌ در منابع دامن نزده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/11 - 10:38- تروریسم سایبری

پیش‌بینی آغاز جنگ سایبری میان عامل‌های هوش مصنوعی از دید مقام اسرائیلی

رئیس اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی، جنگ سایبری بین عوامل تهاجمی و تدافعی هوش مصنوعی را پیش‌بینی کرد.

کوپایلت؛
1404/11/11 - 10:20- هوش مصنوعي

کوپایلت؛ اینترنت اکسپلورر جدید مایکروسافت

مایکروسافت کوپایلت قرار بود جلوتر از رقبا حرکت کند؛ ابزاری که به‌صورت پیش‌فرض روی تسک‌بار تمام کامپیوترهای ویندوزی پین شده است.

اپل
1404/11/11 - 10:16- سایرفناوری ها

اپل یک استارتاپ هوش مصنوعی را در معامله‌ای ۲ میلیارد دلاری تصاحب کرد

اتحادیه اروپا به تازگی 15 شخص و 6 نهاد ایرانی را در فهرست تحریم‌هایش قرار داده است.