about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

کارشناسان اعلام کردند که حملات سایبری علیه شرکت‌ها و وب‌سایت‌ها در اراضی اشغالی از آغاز جنگ افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جنگ سایبری جنگ مخفیانه‌ای است که جریان دارد. در این جنگ هیچ خونی ریخته نمی‌شود و مرده‌ای وجود ندارد و این جنگی برای همه مقاصد است. در گزارش منتشر شده به‌وسیله شرکت کلاروتی (Claroty) در سال جاری، 80 درصد از نهادهای سلامت در سراسر جهان در معرض حمله سایبری قرار دارند. گاهی حمله فقط تلاشی برای ایجاد اختلال در فعالیت سیستم است، گاهی اوقات این مهاجمان هستند که در ازای رهایی سیستم از حمله باج می‌خواهند. یکی از بزرگ‌ترین حملات علیه صلیب سرخ بود؛ حمله‌ای که منجر به انتشار اطلاعات حساس شخصی هزاران نفر و به خطر افتادن جان آنها شد.

به گفته کارشناسان، سالانه بیش از 10 میلیون حمله سایبری و در هر لحظه یک حمله سایبری در سراسر جهان رخ می‌دهد. در پی حملات سایبری، میلیاردها اطلاعات به شبکه سرازیر می‌شود.

رژیم صهیونیستی هیچ تفاوتی با مناطق دیگر ندارد و حتی در سرزمین‌های اشغالی جنگ همیشه ادامه دارد : مهاجمانی که به دنبال ایجاد اختلال در سیستم‌ها هستند و قصد دارند اطلاعات محرمانه را به سرقت ببرند، یا به عنوان شرطی برای بازگرداندن سیستم به کار یا جلوگیری از انتشار اطلاعات حساس، درخواست پرداخت باج می‌کنند.

بازیابی حملات سایبری اغلب مستلزم هزینه‌های مالی قابل توجهی است. گزارش شرکت امنیت سایبری بریتانیایی سوفوس (Sophos) نشان داد که سازمان‌ها باید به طور متوسط صدها هزار دلار سرمایه‌گذاری کنند تا آسیب‌های ناشی از چنین حملاتی را جبران کنند.

حملات سایبری باعث می‌شود شرکت‌ها مبالغ هنگفتی را در زمینه امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کنند. براساس گزارش شرکت تحقیقاتی کانالیس (Canalys)، مجموع هزینه‌ها در سال گذشته در حوزه سایبری به 223.8 میلیارد دلار رسیده است.

جنگ در جنوب منجر به افزایش شدید حملات سایبری شد. طبق داده‌های شرکت چک پوینت، از ابتدای جنگ، حملات سایبری در فلسطین اشغالی بیش از 20 درصد افزایش داشته است، حملات باج‌افزاری 16 درصد افزایش یافته و افزایش 7 درصدی حملات روی دستگاه‌های متصل به شبکه مانند دوربین‌های امنیتی و موارد مشابه مشاهده شده است. 

کارشناسان اسرائیلی ادعا کردند که جنگ سایبری، چه از نظر دفاعی و چه تهاجمی، توسط واحد نخبه پلیس رژیم صهیونیستی واحد سایبری هدایت می‌شود. رزمندگان این یگان در تمامی عرصه‌های فضای مجازی فعالیت می‌کنند و اغلب با هدف از بین بردن قابلیت‌های مجازی مجرمان به حمله می‌روند.

واحد سایبری رژیم صهیونیستی پتانسیل ذاتی در جامعه فوق ارتدکس را درک می کند و مسیر منحصر به فردی را برای افراطی ارتدوکس ارائه می دهد. 

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.