about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

کارشناسان روس از افزایش حملات سایبری در خاور دور خبر دادند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خاور دور روسیه که جزء سه منطقه ماکرو این کشور به‌حساب می‌آید در سال 2020 با افزایش حملات و جرائم سایبری مواجه شده است. سال گذشته میزان حملات و جرائم سایبری در این منطقه دو برابر بیشتر از سال 2019 بوده است. 

در گزارش شرکت روس تلکام در این خصوص گفته شده است:

طی سال 2020 مرکز مانیتورینگ و واکنش به حملات سایبری Solar JSOC شرکت روس تلکام بیش از 1.9 میلیون حمله به منابع اطلاعاتی سازمان‌ها را شناسایی و دفع کرده است. بیشترین میزان رخدادها –بیش از 720 هزار – در مسکو شناسایی‌شده است. در جایگاه سوم از هشت نقطه حمله خیز، منطقه فدرال خاور دور قرار گرفته است، جایی که کارشناسان Solar JSOC 218 هزار جرم سایبری شناسایی کرده‌اند که تقریباً دو برابر بیشتر از سال 2019 بوده است. 

خاور دور یکی از سه منطقه ماکرو روسیه است که در آن اکثر حملات با بهره‌برداری از وب اپلیکیشن (38%) انجام شده است. مهاجمان در 30% از حملات از برنامه‌های مخرب بهره برده و در 16% موارد اعتبارنامه‌های منابع اینترنتی سازمانی را سرقت کرده‌اند. 

آلکسی پاولوف، معاون مرکز مانیتورینگ و واکنش به حملات سایبری Solar JSOC  در این خصوص می‌گوید: 

در میان تمام مناطق (به‌غیراز مسکو) خاور دور بیشترین میزان توجه هکرهای زبده، مزدوران سایبری، گروه‌های تحت حمایت کشورهای خارجی را به خود جلب کرده است. این به این دلیل است که در منطقه فدرال سازمان‌های زیادی اعم از تجاری و دولتی واقع‌شده‌اند که برای گروه‌های هکری هدف جذابی به شمار می‌روند. 

منبع:

تازه ترین ها
قبول
1404/10/04 - 13:20- جرم سایبری

قبول مسئولیت حمله سایبری به پست فرانسه توسط هکرهای روسی

یک گروه هکری حامی روسیه مسئولیت حمله سایبری به سامانه‌های پست ملی فرانسه را بر عهده گرفت؛ حمله‌ای که همزمان با شلوغ‌ترین فصل کاری این نهاد، موجب اختلال گسترده در خدمات پستی و بانکی شد.

حمله
1404/10/04 - 12:56- جرم سایبری

حمله سایبری به اپلیکیشن ویدئوی کوتاه چینی

یک اپلیکیشن ویدئوی کوتاه چینی گزارش شده است که روز دوشنبه هدف یک حمله سایبری با انتشار محتوای غیراخلاقی قرار گرفته است.

استقبال
1404/10/04 - 12:47- هوش مصنوعي

استقبال سازندگان موسیقی در یوتیوب از هوش مصنوعی

سازندگان موسیقی در یوتیوب از هوش مصنوعی استقبال می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.