about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

کارشناسان روس از افزایش حملات سایبری در خاور دور خبر دادند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خاور دور روسیه که جزء سه منطقه ماکرو این کشور به‌حساب می‌آید در سال 2020 با افزایش حملات و جرائم سایبری مواجه شده است. سال گذشته میزان حملات و جرائم سایبری در این منطقه دو برابر بیشتر از سال 2019 بوده است. 

در گزارش شرکت روس تلکام در این خصوص گفته شده است:

طی سال 2020 مرکز مانیتورینگ و واکنش به حملات سایبری Solar JSOC شرکت روس تلکام بیش از 1.9 میلیون حمله به منابع اطلاعاتی سازمان‌ها را شناسایی و دفع کرده است. بیشترین میزان رخدادها –بیش از 720 هزار – در مسکو شناسایی‌شده است. در جایگاه سوم از هشت نقطه حمله خیز، منطقه فدرال خاور دور قرار گرفته است، جایی که کارشناسان Solar JSOC 218 هزار جرم سایبری شناسایی کرده‌اند که تقریباً دو برابر بیشتر از سال 2019 بوده است. 

خاور دور یکی از سه منطقه ماکرو روسیه است که در آن اکثر حملات با بهره‌برداری از وب اپلیکیشن (38%) انجام شده است. مهاجمان در 30% از حملات از برنامه‌های مخرب بهره برده و در 16% موارد اعتبارنامه‌های منابع اینترنتی سازمانی را سرقت کرده‌اند. 

آلکسی پاولوف، معاون مرکز مانیتورینگ و واکنش به حملات سایبری Solar JSOC  در این خصوص می‌گوید: 

در میان تمام مناطق (به‌غیراز مسکو) خاور دور بیشترین میزان توجه هکرهای زبده، مزدوران سایبری، گروه‌های تحت حمایت کشورهای خارجی را به خود جلب کرده است. این به این دلیل است که در منطقه فدرال سازمان‌های زیادی اعم از تجاری و دولتی واقع‌شده‌اند که برای گروه‌های هکری هدف جذابی به شمار می‌روند. 

منبع:

تازه ترین ها
مدل
1404/05/25 - 21:39- هوش مصنوعي

مدل هوش مصنوعی گوگل برای موبایل و اینترنت اشیا

گوگل مدل هوش مصنوعی کوچکی را برای موبایل و اینترنت اشیا عرضه می‌کند.

درخواست
1404/05/25 - 21:15- آمریکا

درخواست صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری آمریکا

صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری ایالات متحده می‌خواهند که قوانین یارانه انرژی تجدیدپذیر را حفظ کند.

خرید
1404/05/25 - 20:24- آمریکا

خرید سهام اینتل توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی خرید سهام شرکت اینتل است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.