about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

محققان امنیتی معتقدند حملات سایبری به سیستم‌های دولتی لینوکسی افزایش خواهد یافت. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان شرکت آی‌بی‌ام (IBM) در گزارشی اعلام کردند در سال 2021 شمار حملات سایبری به سیستم‌های عامل و زیرساخت‌های ابری مبتنی بر لینوکس افزایش خواهد یافت. 

به گفته کارشناسان این شرکت، نهادهای دولتی روسیه نیز که امنیت سایبری را در درجه اول اهمیت قرار داده‌اند، از این قاعده مستثنا نیستند. 

آلِک باشکینسکی، مشاور ارشد مسائل امنیت اطلاعات شرکت آی‌بی‌ام در روسیه در این خصوص گفت مهاجمان اقدام به استفاده از توان‌های محاسباتی گسترده محیط‌های ابری مبتنی بر لینوکس کرده‌اند و امکان دارد به فضای ابری دسترسی غیرمجاز کسب کنند و هزینه‌های شرکت بابت پرداخت سرویس‌های ابری را افزایش دهند. 

به گفته وی، کارفرمایانی که در شرایط شیوع پاندمی اقدام به استفاده از سرویس‌های ابری کرده‌اند، ممکن است با افزایش هزینه مواجه شوند، چراکه هکرها قادرند محیط‌های ابری را هک کرده و از آن‌ها برای استخراج ارز دیجیتال و حملات دیداس بهره ببرند. 

بنا به اظهارات این کارشناس امنیت اطلاعات، در سال 2020 هکرها 56 دسته ویروس مبتنی بر لینوکس ساخته‌اند که 40 درصد بیشتر از سال گذشته بوده است. این بدافزارها کاربران روس را نیز تحت تأثیر قرار خواهند داد.  

منبع:

تازه ترین ها
قانون
1404/08/12 - 19:59- آسیا

قانون جدید سنگاپور برای کمک به قربانیان آزار سایبری

سنگاپور قانون جدیدی را برای کمک به قربانیان آزار و اذیت سایبری از طریق 13 اقدام معرفی کرد.

محدودیت
1404/08/12 - 19:37- هوش مصنوعي

محدودیت هوش مصنوعی در روسیه برای محافظت از مشاغل

دومای دولتی مجمع فدرال روسیه هوش مصنوعی را برای محافظت از مشاغل محدود کرد.

هشدار
1404/08/12 - 19:13- اقیانوسیه

هشدار آژانس سایبری استرالیا درمورد بدافزار مخرب

آژانس امنیت سایبری استرالیا نسبت به سوءاستفاده عوامل دولتی و جنایتکار از بدافزار مخرب «BADCANDY» هشدار داد.