about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

افزایش حملات باج افزارها

با وجود این که حملات باج افزاری روز به روز در حال افزایش است، آگاهی مردم برای پیشگیری از این مسئله کافی نیست.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، به نقل از «komonews»؛ مجرمان سایبری از سرقت داده ها به قفل کردن آنها و نگه داشتنشان جهت باج گیری تغییر نظر داده اند. کارشناسان امنیتی نسبت به افزایش حملات باج افزار ها به شرکت ها، بیمارستان ها، مراکز غیر انتفاعی و ادارات پلیس هشدار می دهند.

هر فردی که به اینترنت متصل است می تواند قربانی باشد. کلاهبرداران راه هایی برای وارد ساختن نرم افزارهای مخرب روی دستگاه هدف پیدا می کنند. این نرم افزار مخرب، فایل های رایانه را رمزگذاری می کند. سپس آنها تهدید می کنند اگر مخاطب بلافاصله مبلغی را پرداخت نکند، فایل ها یا کلید رمزگشایی را از بین می برند.

پائول گریس وود ( Paul Griswold) متخصص امنیتی «IBM X-Force Red» گفت :

ما فکر نمی کنیم این کار به زودی تمام شود. تا زمانی که راه هایی برای سرقت پول از طریق سیستم های رایانه ای وجود دارد، افرادی هستند که از آن بهره برداری می کنند.

وولد  افزود:

مجرمان خیلی ماهرانه ما را به انجام چیزهای که نباید انجام بدهیم وادار می کنند. اقداماتی که رایانه های ما را با نرم افزار مخرب خود آلوده می سازد.

وی در ادامه بیان کرد:

ما همچنان شاهد این هستیم که افراد روی لینک های مخرب در ایمیل های فیشینگ و انواع ایمیل های مخرب دیگر کلیک می کنند. این مسئله به منظور جذب آنها به بستری برای سرقت  نام کاربری، کلمه عبور یا سایر موارد صورت می گیرد. این داده ها می توان برای استخراج داده های هویت قربانیان استفاده کرد.

هر کسی می تواند قربانی باج افزار باشد پس باید برای بدترین شرایط آماده بود. کاربر دائما به پشتیبان گیری ازاطلاعات خود نیاز دارد. بهتر است از یک دیسک سخت خارجی استفاده شود. در غیر این صورت باز هم می توان آلوده شد.

در این صورت هنگام آلوده شدن به باج افزار، می توان سیستم را با استفاده از اطلاعات پشتیبان، بازیابی کرد.

تازه ترین ها
گوگل‌پلی
1404/06/06 - 10:32- بررسی تخصصی

گوگل‌پلی هویت توسعه‌دهندگان را رصد می‌کند؛ راه فرار ایرانی‌ها بسته شد

مراحل احراز هویت برای انتشار اپلیکشن در گوگل‌پلی به گونه‌ای است که اطلاعات هویتی فرد مورد بررسی قرار می‌گیرد و اگر فرد یا شرکت از کشورهای تحریمی آمریکا باشد، انتشار اپلیکیشن امری غیرممکن به نظر می‌رسد.

گوگل
1404/06/06 - 10:02- جنگ سایبری

گوگل مدعی کشف حمله سایبری به دیپلمات‌ها شد

گوگل مدعی شد برخی دیپلمات‌ها در زمستان گذشته هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند و چین را به مداخله در این امر متهم کرد.

دستیار
1404/06/06 - 10:00- هوش مصنوعي

دستیار هوش مصنوعی در مدیریت انرژی و رونق گردشگری به کمک دولت می‌آید

دستیار هوش مصنوعی دانشگاه خواجه نصیر با گردآوری و تحلیل داده‌ها، آماده است تا در حوزه انرژی، میراث فرهنگی و گردشگری، تصمیم‌گیری‌های دقیق‌تر و مبتنی بر اطلاعات به‌روز را ممکن کند.