about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

به گفته کارشناسان، جنایات سایبری در آینده با دسترسی آسان به اینترنت افزایش خواهند یافت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آمیت شاه (Amit Shah)، وزیر داخلی اتحادیه هند (MHA) هنگام سخنرانی در کنفرانس ملی ایمنی سایبری و امنیت ملی در ویگیان باوان (Vigyan Bhavan) گفت که پورتال گزارش‌دهی جرایم سایبری دولت بیش از 13 میلیون شکایت از جمله بیش از 200 هزار گزارش مربوط به رسانه‌های اجتماعی را ثبت کرده است.

وی افزود که اگرچه سوءاستفاده از فضای سایبری جدید نیست، اما چالش‌هایی مانند حملات بدافزاری، سرقت داده‌ها، کلاهبرداری آنلاین، پورنوگرافی کودکان چندین برابر شده است. شاه با ارائه ارقام مقایسه‌ای برای تعیین چالش‌هایی که آژانس‌های تحقیقاتی با آن مواجه بودند، خاطرنشان کرد که مجموع موارد گزارش شده جرایم سایبری در سال 2012 حدود 3377 بود که تا سال 2020 به 50 هزار مورد رسید که این رقم نشان دهنده افزایش 270 درصدی در 4 سال اخیر نسبت به جمعیت هند است.

شاه با هشدار درخصوص اینکه حجم جرایم سایبری در سال‌های آینده افزایش می‌یابد زیرا ۸۰۰ میلیون هندی حضور آنلاین دارند، ۴۰۰ نفر دیگر تا سال ۲۰۲۵ وارد دنیای دیجیتال خواهند شد، توضیح داد که این افزایش عمدتاً به دلیل افزایش اتصالات اینترنتی بوده است.

شاه اظهار داشت :

«در حالیکه چالش‌ها بسیار زیاد هستند، وزارت کشور از اقدامات پیشگیرانه‌ای که باید برای دفع تهدیدات بالقوه و بالفعل انجام شود آگاه است. بخش امنیت سایبری و اطلاعات وزارت داخلی اتحادیه برای تقویت امنیت سایبری و جلوگیری، کشف و پیشگیری از جرایم آنلاین تلاش کرده است.»

منبع:

تازه ترین ها
ناکارآمدی
1404/04/23 - 11:51- آسیا

ناکارآمدی کنترل‌های امنیت سایبری در استرالیا

کارشناسان استرالیایی اعلام کردند که سازمان‌های نیو ساوت ولز کنترل‌های امنیت سایبری «کاملاً ناکارآمد» دارند.

آموزش
1404/04/23 - 11:39- آفریقا

آموزش مجرمان سایبری برای استخدام در نیجریه

نیجریه در نظر دارد با برگزاری دوره آموزشی، مجرمان سایبری سابق را برای مشاغل امنیت سایبری آموزش ‌دهد.

توسعه
1404/04/23 - 11:28- هوش مصنوعي

توسعه زیرساخت هوش مصنوعی در عربستان با مشارکت سیسکو

شرکت مخابراتی زِین و سیسکو برای توسعه زیرساخت پیشرفته هوش مصنوعی در عربستان سعودی مشارکت کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.