about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

شرکت جهانی کارگزاری بیمه و مدیریت ریسک مارش، شاهد افزایش علاقه به پوشش های بیمه سایبری از سوی شرکت های بزرگ در بحبوحه افزایش هزینه های سرقت داده ها در کشور بوده است.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، یک مطالعه توسط آی بی ام (IBM) نشان می دهد که میانگین هزینه سرقا داده ها در هند در سال 2022، 2.32 میلیون دلار بوده است که نسبت به 2.21 میلیون دلار در سال 2021، نرخ افزایشی را نشان می دهد. در سطح جهانی، متوسط هزینه سرقت داده ها از 4.24 میلیون دلار به 4.35 میلیون دلار در سال 2022 افزایش یافته است.
آژانس اصلی هند برای پاسخگویی به حوادث امنیتی رایانه ای (Cert In) در گزارشی در ماه گذشته اعلام کرده بود که در سال 2022 حوادث باج افزار افزایش 53 درصدی داشته است و صنعت فناوری اطلاعات و خدمات فعال فناوری اطلاعات (ITeS) عمدتاً تحت تأثیر مالی و تولید قرار گرفته اند. بازیکنان باج‌افزار همچنین سازمان‌های زیرساختی حیاتی را هدف قرار می دهد و خدمات حیاتی را برای استخراج باج‌گیری مختل می کند.
این امر شرکت ها و موسسات بیشتری را بر آن داشته تا به سراغ پوشش بیمه سایبری بروند.
آنوپ دینگرا، مدیرعامل فین پرو (Finpro) و سهام دار خصوصی ادغام و تملک مارش هندوستان (Marsh India) می گوید:

آنچه قبلاً یک بار در هفته خرید می شد، اکنون تقریباً به یک چیز روزمره تبدیل شده است. آنچه قبلاً یک نوع نمایشنامه 10 تا 20 میلیون دلاری بود به یک نمایشنامه 100 میلیون دلاری تبدیل شده است.

در حالی که پذیرندگان اولیه بیمه‌های سایبری عمدتاً بانک‌ها، مؤسسات مالی و شرکت‌های فناوری بودند، اکنون بیمارستان‌ها، دانشگاه‌ها و حتی هتل‌ها و رستوران‌ها نیز در میان پیچیدگی فزاینده سرقت ها و هزینه‌های مرتبط، گزینه‌های بیمه سایبری را بررسی می‌کنند.
دینگرا در ادامه می افزاید:

رویکرد معمول افسران ارشد امنیت اطلاعات (CISOs) به جای خرید بیمه، پرداخت پول بیشتر برای ایجاد امنیت و دفاع می باشد.
امروز این موضوع بسیار متفاوت است و هیئت‌ها در مسیری میانی بین اجتناب از ریسک و کاهش ریسک که بخش سرمایه و همچنین انتقال ریسک با پرداخت هزینه متناهی بیمه است، در پیش می‌گیرند. این تغییر بزرگی است که ما شاهد آن بوده‌ایم.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.