about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

افزایش تعداد سرورهای کنترل بات‌نت در سال 2014

شرکت بریتانیایی Spamhaus که در زمینه شناسایی خطرناک‌ترین اسپم‌های اینترنت و سازمان‌های پشتیبانی دهنده هرزنامه فعالیت می کند، گزارش امنیتی را ارائه کرده است که بر اساس آن در سال 2014، تعداد 7182 آدرس IP در سرورهای فرماندهی و کنترل موسوم به C&C به کار گرفته شده‌اند. ارائه این آمار بیانگر افزایش 7.88 درصدی این حملات نسبت به سال 2013 می باشند، یعنی 525 حمله بیشتر نسبت به سال 2013.


لازم به ذکر است که Spamhaus مدیریت لیست کنترل باتنت‌ها (BCL) را با هدف خاص جهت ارائه گزارش به نهادهای دیگر اداره می‌کند که این موضوع به معنای حفاظت از کاربران است.
در ادامه این گزارش بیان شده است که آدرس‌های کنترل شده بات‌نت‌ها، در میان 1183 شبکه مختلف پراکنده شده و بر روی سرورهای وب در معرض خطر، میزبانی شده است. همچنین Spamhaus لیستی از بدافزارهای مخرب رایانه را منتشر کرده است که تروجان‌های بانکی زئوس و Citadel در بالای این  لیست قرار گرفته‌اند. هر دوی این تروجان‌ها در رادار مجریان قانون و محققان امنیتی قرار داشته و آنها تلاش مضاعفی را برای از بین بردن این تروجان‌های خطرناک در ماشین های آلوده به کار گرفته‌اند.

در جایگاه سوم این لیست، بدافزار مخرب Asprox قرار دارد که به طور خاص برای نفوذ بات‌نتی با همین نام در ماشین آلات جدید طراحی شده است. بسیاری از این تروجان‌های بانکی به منظور هدف قرار دادن مشتریان بانک‌های خاص در سراسر جهان طراحی شده‌ و به طور مستمر در حال تغییر و تحول برای جلوگیری از شناسایی خود می‌باشند.
محققان امنیتی به فعالیت باتنت‌ها در سال 2015 خوشبین نیستند و ادعا می‌کنند که مجرمان سایبری از بدافزارها و بات‌نت‌های بیشتری جهت آلوده کردن سیستم های مورد هدف استفاده خواهند کرد.

 

تازه ترین ها
انتقاد
1404/07/14 - 10:42- اروپا

انتقاد از دولت هلند به دلیل اتکا به فضای ابری مایکروسافت

اداره مالیات هلند بخش عمده‌ای از محل کار دیجیتال خود را به فضای ابری مایکروسافت منتقل خواهد کرد.

محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.