about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

احتمالاً واتس اپ در جدیدترین به‌روزرسانی خود، محدودیت تعداد کاربران در تماس‌های گروهی صوتی و تصویری را برطرف خواهد کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ در دوران قرنطینه‌ی در پی شیوع ویروس کرونا، استفاده از خدمات ارتباطی آنلاین افزایش‌یافته و مردم برای ارتباط با یکدیگر از تماس‌های گروهی صوتی یا تصویری در شبکه‌های مختلف استفاده می‌کنند. بر اساس گزارش‌های منتشر‌شده، ظاهراً واتساپ قصد دارد محدودیت‌های تماس‌های گروهی خود را در دستگاه‌های اندروید و iOS برطرف کند و به بیش از چهار کاربر امکان تماس گروهی صوتی و تصویری را بدهد.

در‌حال‌حاضر، کاربران واتس  اپ می‌توانند تماس‌های گروهی خود را حداکثر با چهار کاربر به‌صورت هم‌زمان انجام دهند؛ اما به‌روزرسانی آینده‌ی Whatsapp تعداد شرکت‌کنندگان در هر تماس گروهی را حداقل به ۶ کاربر افزایش خواهد داد. البته هنوز دقیقاً مشخص نیست تعداد کاربران در هر تماس گروهی در واتس اپ تا حداکثر چند نفر افزایش یابد؛ اما می‌دانیم این قابلیت هم برای تماس‌های صوتی و هم تماس‌های تصویری ارائه خواهد شد.

این به‌روزرسانی خبر خوشحال‌کننده‌ای برای دو میلیارد نفر کاربر این شبکه‌ی اجتماعی است که ماهانه از قابلیت‌های این پیام‌رسان استفاده می‌کنند و این به‌روزرسانی برای اوضاع‌و‌احوال این روزهای قرنطینه بسیار کاربردی خواهد بود.

هنوز این به‌روزرسانی‌ها در نسخه‌ی بتای واتس اپ ارائه نشده؛ اما بر اساس برخی کدهای کشف‌شده‌ی WABetaInfo، مشخص است این تغییرات به‌زودی در آخرین نسخه برای کاربران اندروید و iOS ارائه خواهد شد؛ ولی زمان دقیق این به‌روزرسانی هنوز مشخص نیست.

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.