about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

افزایش ترافیک محتوای چند رسانه‌ای آمریکا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ استفاده چندرسانه ای از اینترنت در بسیاری از کشورهای جهان رو به افزایش است و بررسی های موسسه Sandvine از اختصاص 70 درصد ترافیک اینترنت آمریکای شمالی به این امر خبر می‌دهد.
این آمار از طریق بررسی نحوه استفاده از خدمات اینترنت پرسرعت خانگی در آمریکای شمالی به دست آمده و نشانگر دو برابر شدن استفاده از اینترنت برای دسترسی به صوت و ویدیو در 5 سال اخیر است.
در میان شرکت ها و موسسات مختلف ارائه دهنده خدمات چندرسانه ای در اینترنت نتفلیکس با اختصاص 37.1 درصد از ترافیک اینترنت در رتبه اول است و سایت به اشتراک گذاری یوتیوب با 17.9 درصد از ترافیک رتبه دوم را از آن خود کرده است.
آمازون نیز که به تازگی در این عرصه به طور جدی وارد شده سهم ناچیز 3.1 درصدی را از آن خود کرده است. نکته جالب این است که سرویس به اشتراک گذاری غیرقانونی فایل بیت تورنت که تا چندی قبل بسیار محبوب و پرطرفدار بود این روزها نزول کرده و سهم 7 درصدی آن در سال قبل به تنها 5 درصد رسیده است. کارشناسان معتقدند در آینده نزدیک نتفلیکس، یوتیوب، آمازون، و هولو بازیگران اصلی این عرصه خواهند بود.
همچنین ترافیک ویدیوی همراه هم روز به روز در حال افزایش است و یوتیوب با سهم 20.8 درصدی در رتبه اول است. رتبه دوم با 16 درصد سهم متعلق به فیس بوک است و پاندورا و نتفلیکس با 4.3  و 3.4 درصد در رتبه های بعدی هستند.

 

تازه ترین ها
باگ
1404/07/15 - 11:46- آسیب پذیری

باگ جدید در موتور بازی‌سازی یونایتی

به گزارش منابع امنیتی، گیمرها و توسعه‌دهندگان بازی در سراسر جهان باید فوراً نرم‌افزارهای خود را به‌روزرسانی کنند، زیرا یک آسیب‌پذیری جدید در موتور یونایتی شناسایی شده است.

حمله
1404/07/15 - 11:36- جرم سایبری

حمله بدافزاری به دولت و شرکت‌های برزیلی

پژوهشگران اعلام کرده‌اند که هکرها در یک کارزار مداوم، از پلتفرم پیام‌رسان واتساپ برای آلوده کردن رایانه‌های دارای سیستم‌عامل ویندوز در سراسر برزیل استفاده می‌کنند.

حمله
1404/07/15 - 11:28- جرم سایبری

حمله سایبری جاسوسان چینی به آژانس هوانوردی صربستان

یک کارزار جاسوسی سایبری مشکوک به ارتباط با چین، بخشی از دولت صربستان را که بر امور هوانوردی نظارت دارد، و همچنین نهادهای اروپایی دیگر را هدف حمله قرار داده است.