about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش بودجه چین برای جنگ سایبری با آمریکا

این دو کشور همراه روسیه قصد دارند که جزء دولت‌هایی باشند که بیشترین توانایی را در جنگ سایبر دارند. یکی از کارشناسان آمریکایی در مسائل چین گفت «اطلاعاتی وجود دارد که نشان می‌دهد که کشور چین برای مسئله سایبر، ده درصد بودجه‌ی خود را نسبت به سال گذشته افزایش داده و از بیست درصد به سی درصد رسانده است. رقمی که در برخی گزارش‌ها  آمده چیزی حدود ۱۴۳٫۶ میلیارد دلار بودجه برای جنگ سایبری چین است. هم‌چنین برخی گزارش‌های اطلاعاتی حاکی از راهبردهای طولانی‌مدت پکن برای تقویت توان جنگ سایبری خود است.». موسسه بین‌المللی پژوهش‌های صلح استکهلم (SIPRI)، تخمین زد که هزینه‌های دفاعی چین پنجاه‌وپنج درصد می‌تواند بالاتر از هزینه‌های امورات اداری این کشور باشد. افزایش سرمایه‌گذاری در برنامه‌های جنگ سایبری چین، بعد از جلسه‌ی کمیته‌ی دائمی پلیتبوروی حزب کمونیست چین (Communist Party Politurbo)، که در ماه سپتامبر ۲۰۱۴ برگزار شد، مطرح گشت. در این جلسه رئیس‌جمهور چین، شی جین پینگ (Xi Jinping)، مسئله‌ی راهبردهای جنگ اطلاعاتی جدید را بیان کرد. هم‌چنین یکی از مقامات آمریکایی اظهار کرد که افزایش سرمایه‌گذاری در چین زمانی آغاز شد که راهبردهای جنگ سایبری چین از آمریکا عقب ماند.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.