about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

قانون افتتاح نمایندگی شرکت‌های اینترنتی خارجی در روسیه در سال 2022 لازم‌الاجرا خواهد شد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری اینترفاکس روسیه از لازم‌الاجرا شدن قانون افتتاح نمایندگی شرکت‌های فناوری اطلاعات خارجی از 1 ژانویه 2022 خبر داد. 

شرکت‌های اینترنتی خارجی که مخاطبان روزانه آن‌ها در فدراسیون روسیه بیش از 500 هزار کاربر است، موظف خواهند بود دفاتر نمایندگی خود را در روسیه افتتاح کرده و یک حساب شخصی نیز در وب‌سایت روسکام نادزور ثبت کنند.

چنانچه این قانون رعایت نشود شرکت‌ها با محدودیت‌هایی همچون برچسب محتوا در نتایج جستجو و مسدود شدن کامل منبع مواجه خواهند شد. 

وادیم سوبوتین، معاون سازمان روسکام نادزور دراین‌باره اعلام کرد:

قانون «نشست» که در 1 ژوئیه 2021 به تصویب رسید، روسکام نادزور را موظف به تهیه فهرستی از شرکت‌های IT خارجی مشمول این قانون کرد. در 22 نوامبر، ما یک وب‌سایت با لیستی از 13 شرکت که دارای 22 سرویس اینترنتی هستند راه‌اندازی کردیم. این فهرست نهایی نیست و در آینده ممکن است با پلتفرم‌های خارجی دیگری که واجد معیارهای ذکرشده در قانون هستند تکمیل شود. 

قانون «فعالیت اشخاص خارجی در شبکه اطلاعات و مخابرات «اینترنت» در قلمرو فدراسیون روسیه» که در 1 ژوئیه 2021 تصویب شد شرکت‌های اینترنتی خارجی با روزانه بیش از 500 هزار کاربر را ملزم کرده است دفاتر نمایندگی مجاز خود را در فدراسیون روسیه افتتاح کنند. 

فهرست این شرکت‌ها در وب‌سایت رسمی سازمان روسکام نادزور منتشر شده و شامل 13 شرکت خارجی با 22 منبع اطلاعاتی است. در این لیست شرکت‌های گوگل، اپل، فیس بوک، توییتر، تیک‌تاک، تلگرام، زوم، وایبر، دیسکورد، پینترست، اسپاتیفای، توییچ و لایک می (Likeme) قرارگرفته‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
اتحادیه
1404/08/28 - 19:23- هوش مصنوعي

اتحادیه اروپا می‌خواهد قوانین هوش مصنوعی و حریم خصوصی خود را تعدیل کند

اتحادیه اروپا تحت فشار آمریکا و شرکت‌‎های بزرگ، برخی قوانین سخت‌گیرانه خود درباره هوش مصنوعی و حریم خصوصی را تعدیل خواهد کرد.

رونمایی
1404/08/28 - 19:20- ابزارهای هوشمند

رونمایی از اولین اسکلت رباتیک غواصی جهان

اولین اسکلت خارجی رباتیک غواصی جهان، غواصی را آسان‌تر و فشار عضلانی را از بدن غواص کاهش می‌دهد.

به لطف امنیت بالای واتس‌اپ شماره تلفن و عکس پروفایل 3.5 میلیارد کاربر در دسترس قرار گرفت!

گزارشی تازه از سوی پژوهشگران دانشگاه وین، یکی از جدی‌ترین ضعف‌های امنیتی واتس‌اپ در سال‌های اخیر را آشکار کرده ا.