about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شرکت امنیت سایبری اسرائیلی «CyberArk»، یک مرکز جدید تحقیق و توسعه امنیت سایبری را در بئرشبع، اراضی اشغالی، افتتاح کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «CyberArk»، دومین شرکت بزرگ امنیت سایبری اسرائیلی، با سهام معامله شده در نزدک، یک مرکز تحقیق و توسعه جدید در شهر جنوبی بئرشبع افتتاح کرد.

این مرکز، واقع در پارک فناوری «Gav-Yam Negev»، در نزدیکی پایگاه جدید فناوری دفاعی «C4I» ارتش رژیم صهیونیستی و دانشگاه بن گوریون در «Negev» قرار گرفته است. مرکز گروه پاسخگویی حوادث کامپیوتری (CERT) اداره سایبری ملی اسرائیل و 70 استارت‌آپ و مرکز توسعه دیگر در پارک فناوری واقع شده‌اند.

CyberArk در بیانیه‌ای گفت که قصد دارد بیش از 200 کارمند را در سرزمین‌های اشغالی استخدام کند که از این تعداد 100 برنامه‌نویس برای مراکز توسعه آن در «Petah Tikva» و بئرشبع (Beersheba) خواهند بود. مرکز جدید به‌وسیله شای سافر (Shai Saffer)، مدیر سابق پی‌پال (PayPal) اداره خواهد شد.

اودی موکادی (Udi Mokady)، مدیر عامل و بنیانگذار CyberArk ادعا کرد که سایت جدیدِ تحقیق و توسعه به شرکت اجازه می‌دهد تا نوآوری اسرائیلی را از پایتخت Negev در اراضی اشغالی در دسترس مشتریان جهانی قرار دهد.

چِن بیتان (Chen Bitan)، مدیرکل سایبرآرک در اراضی اشغالی و مدیر ارشد محصولات این شرکت در این خصوص اظهار داشت :

«مجاورت با سپاه فناوری ارتش اسرائیل و دانشگاه بن‌گوریون، یک امتیاز قابل توجه را برای سایبرآرک و کارمندانش به ارمغان خواهد آورد، زیرا شرکت می‌تواند به بخشی از اکوسیستم منحصر به فرد سازمان‌های دولتی، دانشگاه‌ها و صنعت در بئرشبع تبدیل شود.»

کارشناسان معتقدند که این شهر جنوبی، به عنوان پایتخت منطقهNegev ، در حال تغییر موقعیت خود به عنوان یک مرکز ملی برای فعالیت‌های امنیت سایبری است.

به گفته محققان، سایبرآرک در زمینه امنیت هویت و محافظت از حساب‌های ممتاز در سرورهای سازمانی در برابر مهاجمان خارجی و خودی‌های مخرب تخصص دارد. در بیانیه شرکت آمده است که مشتریان شامل بیش از 6700 شرکت جهانی، بیش از 50 درصد آنها شرکت‌های «Fortune 500»، هستند.

پارک فناوری Gav-Yam Negev با مساحت 65 هزار متر مربع (700 هزار فوت مربع) محل کار حدود 3000 کارمند است و یکی از بزرگ‌ترین مراکز علمی فنی امنیت سایبری محسوب می‌شود. پس از اتمام کار، این پارک 1.5 میلیارد شِکِلی قرار است به 200 هزار متر مربع و با حضور بیش از 10 هزار نفر گسترش یابد.

دانیل چایموویتز (Daniel Chaimovitz)، رئیس دانشگاه بن گوریون در Negev در مراسم افتتاحیه گفت :

«ورود CyberArk به اکوسیستم ما نه تنها آهنربای اصلی دیگری برای استعداد اشتغال اضافه می‌کند، بلکه امکان تعامل با محققان بن‌گوریون و فرصت‌های کارآموزی را برای دانشجویان ما افزایش خواهد داد.»

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.