about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

افتتاح مرکز جدید امنیت سایبری در بلفاست

شرکت امنیتی کاپیتا در شهر بلفاست، یک مرکز سایبری جدید احداث خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری ایرلندی کاپیتا (Capita)، به منظور توسعه خدمات خود در ایرلند شمالی، یک مرکز امنیت سایبری جدید در پایتخت این کشور، بلفاست، تأسیس می کند.

از جمله مشتریان شاخص این شرکت می توان به وزارت آموزش و دادگستری ایرلند شمالی، شرکت انرژی ویریدیان (Viridian)، شرکت تبلیغاتی دیویای (DVA) و سامانه حمل و نقل لندن، اشاره کرد.

بر اساس اعلام شرکت یاد شده، مرکز عملیات سایبری جدید، به منظور ایمن سازی تجهیزات صنعتی و زیرساختی ایرلند شمالی، به دو مرکز مشابه در لندن و هند متصل خواهد شد.

به عقیده بسیاری از کارشناسان اقتصاد دیجیتال، سرمایه گذاری کلان این شرکت در ایرلند شمالی، مبین نقش مهم و افزایش تقاضا برای خدمات امنیت سایبری و حفاظت اطلاعات در این کشور است.

مدت کوتاهی پیش از این نیز شرکت امنیت سایبری آمریکایی ایمپروا (Imperva) در اوایل سال جاری، اعلام کرد که در بلفاست یک پایگاه جدید و 220 شغل مربوط به حوزه امنیت سایبری، ایجاد خواهد کرد.

بر اساس برآوردهای اولیه، اجرای پروژه های یاد شده در ایرلند شمالی، 1500 شغل ایجاد می کند. 

اد براون (Ed Brown)، مدیر شرکت کاپیتا در این مورد گفت:

مسئله تأمین امنیت سایبری، با پیشرفته شدن انواع حملات، به صورت مداوم با چالش های بیشتری همراه می شود. مرکز عملیات سایبری جدید ما در بلفاست، محدوده وسیعی را پوشش می دهد و خدمات امنیتی پیشرفته ای را به مشتریان خود در منطقه ارائه خواهد داد.

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.