about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

فیس‌بوک قصد دارد یک دفتر محلی در پاکستان افتتاح کند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ فیس‌بوک به عنوان غول شبکه اجتماعی بسیار محبوب مِتا (Meta) قصد دارد یک دفتر محلی در پاکستان راه‌اندازی کند. نمایندگان این شرکت در حال مذاکره با همایون بشیر (Humayun Bashir)، مدیر آژانس تحقیقات فدرال (FIA) هستند.

در جلسه‌ای بین مایکل (Michael)، نماینده فیس‌بوک و بشیر، مدیر آژانس تحقیقات فدرال، تعداد زیادی از مسائل در طول یک جلسه 3.5 ساعته مورد بحث قرار گرفت. بشیر به صراحت گفت که ایجاد یک دفتر محلی در پاکستان برای فیس‌بوک مانند سایر کشورهای جنوب آسیا از جمله هند، سریلانکا و بنگلادش یک الزام است.

او نگرانی پاکستان را در مورد امتناع فیس‌بوک از اشتراک‌گذاری اطلاعات کاربرانی که علیه پاکستان و نهادهای آن نفرت پراکنی می‌کنند، ابراز کرد. این مقام فیس‌بوک اعلام کرد که این شرکت اطلاعاتی را در مورد هرزه نگاری کودکان و تروریسم با دولت پاکستان به اشتراک می‌گذارد.

وی خاطرنشان کرد که پس از ایجاد یک دفتر محلی در پاکستان، آنها می‌توانند اطلاعات گسترده‌تری را به اشتراک بگذارند. به گفته این مقام، فیس‌بوک با مقامات پاکستانی برای افتتاح دفتر خود در این کشور تعامل خواهد کرد و جلسه بعدی برای بحث در این مورد در ماه ژوئیه امسال برگزار خواهد شد.

در دوران تصدی «PTI»، فواد چودری (Fawad Chaudhry)، وزیر علوم پاکستان، قبلاً از شرکت‌های فناوری از جمله فیسبوک خواسته بود که دفاتر محلی در پاکستان ایجاد کنند. این بدین دلیل است که قوانین جدید سایبری پاکستان، شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی را ملزم می‌کند که دفاتر دائمی خود را افتتاح و از قوانین محلی در این کشور پیروی کنند. این قوانین در اکتبر 2021 معرفی شدند.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.