about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

هوشمند! صفتی که وقتی به عنوان پیشوند یا پسوند به یک کلمه، فرآیند یا دستگاه اضافه می‌شود، نشان دهنده نوع خاص و پیشرفته از آن است، مثل تلفن‌های هوشمند، تلویزیون‌های هوشمند، دستگاه های هوشمند و ...

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مفهوم اصلی شبکه دستگاه‌های هوشمند در اوایل سال 1982 با تغییراتی در یک دستگاه فروش اتوماتیک کوکاکولا در دانشگاه کارنگی ملون به عنوان اولین وسیله متصل به اینترنت شکل گرفت که می توانست موجودی و سرد و گرم بودن نوشیدنی های بارگیری شده را گزارش کند.  هوشمند سازی خدمات یا دستگاه‌ها، بر بستر و پایه اینترنت انجام میگردد.

یکی از جدیدترین مفاهیم شبکه های هوشمند، اینترنت اشیاء(IOT) است. مفهوم اینترنت اشیاء بر این پایه است که می توان با اتصال دستگاه‌ها و تجهیزات اطرافمان به اینترنت و با استفاده از اپلیکیشن‌های  موجود در تلفن‌های هوشمند، آنها را مدیریت و کنترل کرد.امروزه این واژه به مفهومی پیچیده و گسترده در دنیای فناوری و دیجیتال بدل شده است که  ارتباط ماشین با ماشین، ارتباط ماشین با انسان یا بالعکس، ماشینهای هوشمند و حتی هوش مصنوعی را در هم تلفیق کرده است.  

اینترنت اشیاء از سال 1396 در ایران مطرح گشت و هم اکنون در حال  پیاده سازی و گسترش در کلان شهر تهران است. امروز با افتتاح شبکه بزرگ اینترنت اشیاء، در شهر تهران به عنوان بزرگ ‌ترین کلان‌ شهر ایران  و یکی از پر جمعیت ‌ترین شهرهای جهان، اولین گام برای تاسیس شبکه ملی اینترنت اشیا کشور توسط شرکت لاوان پایش ونداده و مشارکت شرکت انتقال داده های آسیاتک و با حمایت معاونت فناوری ریاست جمهوری و با تجهیزات 100% بومی ، برداشته شد.

 افتتاحیه فعالیت رسمی نخستین اپراتور تخصصی اینترنت اشیاء با مشارکت آسیاتک در مرکز نمایشگاه های بین المللی تهران و همزمان با اولین جشنواره اینترنت اشیاء برگزار گردید.

ایده ایجاد شبکه ملی اینترنت اشیا بر اساس فناوری LoRaWAN بر اساس یک اکوسیستم بومی در سال 1396 مطرح شد، اولین گام تحقق این ایده در سال 1398 و پس از تاسیس لاوان با تولید و آزمایش موفقیت آمیز چرخه کامل محصولات اکوسیستم اینترنت اشیا برداشته شد. شرکت انتقال داده های آسیاتک بعنوان یکی از برترین و  بزرگترین اپراتورهای خدمات ارتباطی و انتقال داده درکشور است که با مشارکت در پروژه ایجاد پوشش شبکه کامل کلانشهر تهران و تامین زیر ساختهای مخابراتی برای نصب Getway شبکه و خدمات دیتا سنتر بعنوان اصلی ترین شریک تجاری لاوان پایش تحقق این مهم را تسهیل و عملی کرد.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/14 - 17:57- هوش مصنوعي

همکاری استراتژیک AMD و OpenAI جهت گسترش زیرساخت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های AMD و OpenAI امروز از توافق‌نامه‌ای برای تأمین 6 گیگاوات توان پردازشی جهت پشتیبانی از زیرساخت هوش مصنوعی نسل بعدی OpenAI با استفاده از چند نسل از پردازنده‌های گرافیکی AMD Instinct خبر دادند.

هوش
1404/07/14 - 17:54- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر ارتفاع امواج دریایی را پیش بینی می‌کند

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه یک مدل نوآورانه مبتنی بر یادگیری ماشین شده‌اند که می‌تواند ارتفاع موج شاخص را با دقتی بین ۹۳ تا ۹۷ درصد پیش‌بینی کند.

گوگل
1404/07/14 - 17:52- سایرفناوری ها

گوگل محدودسازی نصب برنامه از منابع غیررسمی در اندروید را تأیید کرد

گوگل مدعی است که این تغییرات جدید به ارتقای امنیت کاربران منجر خواهد شد.