about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

چین ،صادرات برخی از فلزات را که به طور گسترده در نیمه رساناها، خودروهای الکتریکی و صنایع پیشرفته مورد استفاده قرار میگیرند، محدود کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، وزارت بازرگانی چین اعلام کرد که صادرات هشت محصول گالیوم و شش محصول ژرمانیوم را از اول اوت برای حفاظت از امنیت ملی خود کنترل خواهد کرد؛ اقدامی که تحلیلگران آن را پاسخی به افزایش تلاشهای واشنگتن برای جلوگیری از پیشرفتهای فناوری چین میدانند.

محدودیت صادرات برخی فلزات که به طور گسترده در نیمه رساناها، خودروهای الکتریکی و صنایع پیشرفته مورد استفاده قرار میگیرند، جنگ تجاری چین با آمریکا را افزایش داده و به طور بالقوه میتواند باعث اختلال بیشتر در زنجیره تامین جهانی شود.

پیتر آرکل، رئیس انجمن جهانی معادن چین گفت: چین با این اقدام خود به محدودیت های تجاری آمریکا ضربه زده است.

برخی از فعالان این صنعت میگویند که پس از محدود کردن برخی از محصولات توسط چین در ۱۲ سال پیش در مناقشه با ژاپن، بیم آن میرود که چین محدودیت های جدیدی را در صادرات خاک کمیاب اعمال کند. خاک های کمیاب گروهی از فلزات هستند که در ساخت سلاح ها و تجهیزات نظامی مورد استفاده قرار میگیرند و چین بزرگترین تولیدکننده آنهاست.

گالیوم (Gallium ) و ژِرمانیم (germanium ) فلز های کوچکی هستند که برای طیف وسیعی از محصولات فناوری بسیار مهم هستند و چین تولیدکننده اکثر این فلزات میباشد.

پیتر آرکل گفت: پیشنهاد اینکه کشور دیگری بتواند در کوتاه مدت یا حتی میان مدت جایگزین چین شود، خیال پردازی بیش نیست.

با استناد به داده های گمرکی در سال ۲۰۲۲، واردکنندگان اصلی محصولات گالیوم چین،کشورهای ژاپن، آلمان و هلند و همچنین واردکنندگان اصلی محصولات ژِرمانیوم،کشورهای ژاپن، فرانسه، آلمان و ایالات متحده بودند.

شرکت سازنده ویفر نیمه رسانا آمریکایی اِی ایکس تی (AXT) ، که یک کارخانه تولیدی در چین دارد، اعلام کرد که شرکت تابعه چینی آن به نام  تانگمِی (Tongmei) برای ادامه صادرات محصولات زیرلایه گالیم و ژِرمانیم از چین درخواست مجوز خواهد کرد.

موریس یانگ، مدیر ارشد اجرایی اِی ایکس تی (AXT) گفت: ما فعالانه در حال پیگیری مجوزهای لازم هستیم و تلاش میکنیم هرگونه اختلال احتمالی برای مشتریانمان را به حداقل برسانیم.

مدیران یکی از تولیدکنندگان ژِرمانیوم در چین گفت که شرکتش چندین درخواست از خریداران در اروپا، ژاپن و ایالات متحده دریافت کرده است با این امید که محصول را قبل از اجرایی شدن کنترل های صادراتی خریداری کنند. خریداران پیش بینی میکنند که دریافت مجوز صادرات ممکن است تا دو ماه طول بکشد.

انتظار میرود ایالات متحده و هلند نیز در تابستان امسال فروش تجهیزات ساخت تراشه هوش مصنوعی را به سازندگان چینی محدود کنند.

چین آخرین بار در ماه می، برخی از شرکتهای داخلی خود را از خرید محصولات شرکت سازنده حافظه آمریکایی میکرون (Micron )منع کرد.

طبق گفته تحلیلگران،کنترل صادرات برخی فلزات، دومین و بزرگترین اقدام متقابل چین پس از ممنوعیت میکرون میباشد.


 

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.