about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

تیک‌تاک در حال ایجاد تغییر در تنظیمات حریم خصوصی برای کاربران نوجوان خود است.

به گزارش کارگروه رسانه‌های اجتماعی سایبربان، تیک‌تاک در حال معرفی مجموعه جدیدی از تنظیمات پیشرفته حریم خصوصی است. تغییرات اعمال‌شده دسترسی به یکسری از ویژگی‌های خاص این برنامه را برای نوجوانان محدود می‌کند و تنظیمات پیش‌فرض برنامه را در حساب‌های کاربری متعلق به نوجوانان زیر ۱۸ سال تغییر می‌دهد.

بزرگ‌ترین تغییرات روی جوان‌ترین کاربران این برنامه که بین ۱۳ تا ۱۵ سال هستند اعمال می‌شود. حساب‌های این افراد اکنون به‌صورت پیش‌فرض به حالت خصوصی درمی‌آید. این تغییر هم برای حساب‌هایی که از قبل به‌صورت عمومی وجود داشته‌اند و هم برای حساب‌هایی که از حالا به بعد تشکیل می‌شوند اعمال می‌شود. این تغییرات همچنین الگوی نظر دادن در برنامه را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد به‌طوری‌که دارندگان حساب‌ها اکنون فقط می‌توانند از دوستان خود نظر دریافت کنند.

سرانجام تیک‌تاک نحوه تعامل سایر کاربران با ویدیوهای ایجادشده توسط نوجوانان ۱۵ سال و یا پایین‌تر را نیز محدود می‌کند. این ویدیوها دیگر نمی‌توانند توسط سایر کاربران دانلود شده و یا در قسمت Duet یا Stitch این برنامه، با ویدیوهای دیگر ترکیب شوند.

این برنامه همچنین برای نوجوانان ۱۶ و ۱۷ سال نیز تغییراتی اعمال می‌کند. تیک‌تاک در مورد این حساب‌های کاربری فقط به دوستان فرد اجازه‌ی استفاده از ویدیوهای وی در قسمت Duet و Stitch را می‌دهد. به همین ترتیب نوجوانانِ با سن بیشتر می‌توانند ویدیوهای خود را برای بارگیری در دسترس قرار دهند اما تنظیمات آن برای استفاده‌ی عمومی در Duet و Stitch به‌طور خودکار غیرفعال خواهد شد.

درمجموع، تنظیمات جدید می‌تواند نحوه تعامل کاربران جوان تیک‌تاک را با این برنامه به طرز چشمگیری تغییر دهد. همچنین ممکن است این تغییرات موردپسند عموم قرار نگیرند. احتمالاً کاربران قدیمی‌تر از ایجاد ناگهانی محدودیت‌های جدید در حساب‌های خود ناراحت می‌شوند. این شرکت می‌گوید هدف از ایجاد این تغییرات بالا بردن استانداردهای پیش‌فرض برای حریم خصوصی و امنیت کاربر بوده و قصد دارد جوان‌ترها از همین سنین پایین به حفظ حریم خصوصی اهمیت دهند.

برخلاف پلتفرم‌های دیگر، بخش عظیمی از کاربران تیک‌تاک را افراد زیر ۱۸ سال تشکیل می‌دهند. خبرگزاری نیویورک‌تایمز سال گذشته گزارش داده بود که یک‌سوم کاربران آمریکایی این برنامه افراد زیر ۱۴ سال هستند (دستورالعمل‌های برنامه دسترسی محدودی را در اختیار کاربران زیر ۱۳ سال قرار می‌دهد و به آن‌ها اجازه‌ی بارگذاری ویدیو یا نظر دادن نمی‌دهد)؛ اما طرفداران حریم خصوصی، خواستار بررسی بیشتر روش‌ها و سیاست‌های برنامه درموردکودکان شده‌اند.

هنگامی‌که شرکت مشاهده کرد آخرین تغییرات ایجادشده هم نمی‌تواند نگرانی‌های این افراد را برطرف کند، شرایط تعامل نوجوانان را در این برنامه با افرادی که نمی‌شناختند سخت‌تر کرد.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/08/14 - 06:06- تروریسم سایبری

مشارکت هند و رژیم صهیونیستی در حوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی

هند و رژیم صهیونیستی برای همکاری در حوزه‌های دفاعی، هوش مصنوعی و امنیت سایبری توافق‌نامه امضا کردند.

راه‌اندازی
1404/08/14 - 05:50- تروریسم سایبری

راه‌اندازی شرکت جدید اسرائیلی امنیت ابری

روؤسای سابق سایبری ارتش رژیم صهیونیستی، یک شرکت امنیت ابری به نام «Sweet Security» راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1404/08/13 - 17:11- اروپا

سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون یورویی برای تقویت تاب‌آوری سایبری اوکراین

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اعلام کرد که بیش از ۶۰ میلیون یورو برای تقویت تاب‌آوری سایبری این کشور جذب خواهد شد.