about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا از تحریم احتمالی شرکت‌های آمریکایی خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری ایالات‌متحده هشدار داد، احتمال دارد شرکت‌های آمریکایی که به باج‌خواهی هکرها دامن می‌زنند، تحریم شوند.

این اداره در ادامه افزود، هم‌زمان با گسترش ویروس کرونا، هکرها سیستم‌های آنلاینی که آمریکایی‌ها برای ادامه کار خود به آن‌ها متکی هستند را هدف حمله قرار می‌دهند و این موضوع باعث افزایش باج‌خواهی هکرها شده است.

بنابراین شرکت‌هایی که پرداخت باج به هکرها را تسهیل می‌کنند مانند، مؤسسه‌های مالی، شرکت‌های بیمه‌ای سایبری و شرکت‌های دیجیتالی نه‌تنها باعث افزایش باج‌خواهی هکرها در آینده می‌شوند بلکه ممکن است با قوانین سخت‌گیرانه اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا مواجه شوند.

اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا ضمن اعلام تحریم‌های احتمالی، اطلاعاتی را برای برقراری ارتباط با ادارات دولتی مرتبط ازجمله خود این اداره ارائه داد تا آمریکایی‌ها در صورت مواجه با باج‌خواهی هکرها موضوع را به این ادارات گزارش دهند و دلایل خود را برای اعمال تحریم علیه این مجرمان نیز بیان کنند.

منبع:

تازه ترین ها
اخراج
1404/06/25 - 16:42- سایرفناوری ها

اخراج پیمانکاران هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل بیش از ۲۰۰ پیمانکار هوش مصنوعی را اخراج کرد.

ارزش
1404/06/25 - 15:21- سایرفناوری ها

ارزش بازار آلفابت تریلیون دلاری شد

شرکت آلفابت به ارزش بازار بالای ۳ تریلیون دلار آمریکا رسید.

تهدید
1404/06/25 - 14:24- سایرفناوری ها

تهدید بیت‌کوین توسط پیشرفت‌های کوانتومی

پیشرفت‌های کوانتومی می‌تواند بیت‌کوین را در دهه ۲۰۳۰ تهدید کند.