about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

در پی حمله باج افزاری گروه کنُتی به کاستاریکا، رئیس‌جمهور این کشور وضع اضطرار ملی اعلام کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رودریگو چاوز رئیس‌جمهور کاستاریکا در پی حملات سایبری گروه باج افزاری کنتی به چندین نهاد دولتی وضعیت اضطرار ملی اعلام کرد.

این گروه مدعی است نزدیک به 672 گیگابایت اطلاعات که به نظر می‌رسد داده‌های متعلق به سازمان‌های دولتی کاستاریکا است را منتشر کرده است.

بیانیه وضعیت اضطرار ملی توسط چاوز در روز یکشنبه، 8 مه، در همان روزی که این اقتصاددان و وزیر سابق دارایی عملاً چهل و نهمین رئیس‌جمهور کاستاریکا شد، منتشر شد.

گروه باج افزاری کنتی در ابتدا ادعای حمله باج افزاری علیه نهادهای دولتی کاستاریکا را در ماه گذشته اعلام کرده بود.

صندوق تأمین اجتماعی کاستاریکا موسوم به (CCSS) متعلق به سازمان بهداشت عمومی این کشور پیشتر اعلام کرده بود که بررسی امنیتی بر روی گروه باج افزاری کنتی برای جلوگیری از حملات احتمالی این گروه به صندوق تأمین اجتماعی در حال انجام است.

سایت نشت داده متعلق به گروه کنتی دیروز به‌روز شده بود تا اعلام کند که این گروه 97٪ از 672 گیگابایتی اطلاعاتی که ادعا می‌شود حاوی اطلاعات دزدیده‌شده از سازمان‌های دولتی کاستاریکا است را افشا کرده است.

اولین نهاد دولتی که از حمله سایبری گروه کنتی آسیب دید، وزارت دارایی کاستاریکا بود که هنوز دامنه این حادثه امنیتی را به‌طور کامل ارزیابی نکرده و مشخص نکرده که چه اندازه از اطلاعات، پرداخت ها و سیستم‌های گمرکی مالیات‌دهندگان تحت تأثیر این حمله قرار گرفته است.

به گزارش Swissinfo.ch، گروه کنتی پیشتر از وزارت دارایی کاستاریکا درخواست باج 10 میلیون دلاری کرده بود که دولت این کشور از پرداخت آن خودداری کرد.

نهادهایی که تأثیر این حمله قرار گرفتند عبارت‌اند از:

  • وزارت دارایی کاستاریکا
  • وزارت کار و تأمین اجتماعی (MTSS)
  • صندوق توسعه اجتماعی و کمک‌هزینه خانواده (FODESAF)
  • ستاد دانشگاه آلاجوئلا (SIUA)
  • اداره برق استان کارتاگو (Jasec)
  • وزارت علوم، نوآوری، فناوری و ارتباطات
  • موسسه ملی هواشناسی (IMN)
  • رادیوگرافی Costarricense
  • صندوق تأمین اجتماعی کاستاریکا (CCSS)

بازیگر تهدید کنتی "UNC1756" به همراه افراد وابسته‌اش به‌تنهایی مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است. این هکر تهدید کرده که حملات بعدی شکل جدی‌تر خواهد داشت.

خبرگزاری آملیا روئدا (Amelia Rueda) بیان می‌کند که فرمان اجرایی شماره 42542 رئیس‌جمهور وضعیت اضطراری را ایجاد می‌کند. رئیس‌جمهور کاستاریکا به همراه وزیر خود و وزیر علوم کاستاریکا اعلام کردند:

حمله‌ای که کاستاریکا از تروریست‌های سایبری متحمل شده است، یک وضعیت اضطراری ملی ایجاد می‌کند و ما دقیقاً برای اعلام وضعیت اضطراری ملی در کل بخش‌های دولتی و اجازه دادن به جامعه برای پاسخ به این جنایت این فرمان را امضا می‌کنیم.

خبرگزاری آملیا روئدا گزارش می‌دهد که از 18 آوریل، خدمات دیجیتال وزارت خزانه‌داری کاستاریکا در دسترس نبوده که این امر بر کل بخش تولید تأثیر می‌گذارد زیرا رویه‌های دولتی، امضاها و مهرها مختل شده است.

پیش‌تر نیز دولت ایالات‌متحده اعلام کرد برای اطلاعاتی که منجر به شناسایی و دستگیری رهبران و اپراتورهای گروه باج افزاری کنتی شود تا سقف 15 میلیون دلار پاداش در نظر گرفته است.

گفته می‌شود کنتی یک گروه باج افزاری است که به گروه سایبری روسی‌زبان ویزارد اسپایدر (Wizard Spider) مرتبط است و با نامهای دیگری چون ریوک (Ryuk)، تریک بات (TrickBot) و بِزار لودر (BazarLoader) نیز شناخته می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
هک
1404/10/08 - 10:14- امنیت شبکه

هک بازی Rainbow Six Siege؛ سرورها به حالت عادی برگشتند

به‌دنبال حمله‌ی هکری به Rainbow Six Siege و آشفتگی در حساب‌ها، یوبی‌سافت از برگشتن سرورها به حالت عادی خبر داد.

پلیس
1404/10/08 - 10:12- هوش مصنوعي

پلیس نامرئی در خیابان‌ها / جریمه رانندگان متخلف توسط هوش مصنوعی!

ردر خیابان‌های آتن، دیگر فقط چراغ‌قرمز و تابلوها نیستند که مراقب رانندگان‌اند. چشم‌هایی دیجیتال و بی‌وقفه، تخلف‌ها را بدون سوت، بدون توقف خودرو و بدون بحث کنار خیابان ثبت می‌کنند.

ایجاد
1404/10/08 - 10:07- هوش مصنوعي

ایجاد 96 میلیون شغل جدید در حوزه‌های هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال‌های آینده 72 میلیون شغل حذف و در مقابل 96 میلیون شغل جدید در حوزه‌های مرتبط با هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین ایجاد خواهد شد.