about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ سرویس امنیت فدرال دولت روسیه (FSB)، مدعی است که روش‌های جمع‌آوری اطلاعات و رمزگشایی از اطلاعات کاربران برخی شبکه‌های اجتماعی را در اختیار دارد. تنها دو هفته بعد از دستور پوتین مبنی بر لزوم گسترش نظارت‌ها بر ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی در این کشور، نیروهای امنیتی روس از موفقیت در ورود به برخی شبکه‌های اجتماعی خبر دادند، ولی هیچ نکته‌ای مبنی بر چگونگی نفوذ به این شبکه‌های اجتماعی را منتشر نکرده‌اند.
نیروهای امنیتی روس، اعلام کردند که با استفاده از روش‌های بخصوصی، قادر هستند تا یک درب پشتی روی سرویس‌های اینترنتی نظیر فیس بوک، جیمیل، واتس اپ و تلگرام ایجاد کنند و از آن طریق، به شنود ارتباطات کاربران این شبکه‌های اجتماعی بپردازند.
ماه پیش، روسیه قانونی را تصویب کرد که در آن، دولت از نهادهای امنیتی خواسته بود نظارت بیشتر و بهتری بر اینترنت و هر شرکتی که خدمات اینترنتی را به شهروندان روس ارائه می‌کنند داشته باشند. در این قانون، شرکت‌های مذکور مجبورند یک درب پشتی اجباری را در اختیار نهادهای امنیتی روس قرار دهند تا دولت از طریق آن‌ها به‌راحتی بتواند مکالمات شهروندان را در این شبکه‌های اجتماعی نظارت و رصد کند. همچنین چنانچه هرکدام از این شرکت‌های اینترنتی، از همکاری با دولت روسیه سر باز بزنند، سازمان امنیت فدرال، قادر خواهد بود تا جریمه‌ای معادل یک میلیون روبل روسیه را برای آن‌ها در نظر بگیرد. لازم به ذکر است که تمامی شرکت‌هایی که نام آن‌ها در این گزارش آورده شده است، تاکنون اظهارنظری در مورد این قانون جدید و اعلام سرویس امنیت فدرال روسیه نکرده‌اند و همین موضوع، بر ابهامات افزوده است.
بر اساس قانون جدید دولت روسیه، اپراتورهای تلفن همراه روسی، باید از تاریخ 1 جولای 2018، به مدت سه سال، تمامی تماس‌های تلفنی، پیامک‌ها، صوت‌ها و فیلم‌های ضبط شده را جمع‌آوری و ذخیره کند؛ موضوعی که ممکن است میلیون‌ها دلار هزینه روی دست دولت بگذارد. کارشناسان امنیتی مدعی هستند که انگلستان، در صورت تصویب چنین قانونی در کشورش، تنها به مدت یک سال امکان ذخیره‌سازی اطلاعات را دارد.
نیکولای نیکیفروف (Nikolai Nikiforov)، در آخرین توییت خودش در این رابطه گفت: «سرویس‌هایی مانند واتس آپ و وایبر که تمایل به ترک روسیه دارند، می‌توانند به جای این کار، به‌راحتی خدمات خود را در یکی از 48 آزمایشگاهی که در روسیه برای این کار تعبیه شده است، ثبت کنند تا ما مطمئن شویم در صورت به‌کارگیری آن‌ها توسط مقامات دولتی روسیه، این سرویس‌های اینترنتی، نمی‌توانند اطلاعات محرمانه و دولتی را به سرقت ببرند.»
لازم به ذکر است که روسیه، بعد از گسترش تنش‌ها با غرب و خصوصاً آمریکا بر سر مسائل مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی، اقدامات امنیتی متعددی را در فضای اینترنت انجام داده و دائماً نیز در حال شدت بخشیدن به این اقدامات است. چند ماه پیش نیز، خبری در رسانه‌های جهان منتشر شد که ادعا می‌کرد پوتین، دستور راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات و یافتن راهکاری برای جداسازی اینترنت این کشور از شبکه جهانی را در صورت بروز یک حمله سایبری گسترده صادر کرده است.
تمامی این موارد، حاکی از آن است که مقامات روس، عمق خطر نفوذ از طریق فضای مجازی و اینترنت را احساس کرده‌اند و به دنبال یافتن راهکاری مناسب برای به حداقل رساندن خطرات آن هستند.

 

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.