about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

هکتیویست‌های ناشناس که به صورت آنلاین فعالیت می‌کنند، پیام ویدئویی را منتشر کرده اند که در آن از جنگ سایبری علیه کشورها و سازمان هایی نام برده می‌شود که تهدیدی برای آزادی و استقلال اوکراین به حساب می‌آیند.

هکتیویست‌های ناشناس که به صورت آنلاین فعالیت می‌کنند، پیام ویدئویی را منتشر کرده اند که در آن از جنگ سایبری علیه کشورها و سازمان هایی نام برده می‌شود که تهدیدی برای آزادی و استقلال اوکراین به حساب می‌آیند.

این عملیات که عملیات اوکراین ( OpIndependence#) نامگذاری شده است، در یک پیام ویدئویی 4:37 دقیقه ای چند جنبه از بحران اوکراین مانند دخالت‌های بین المللی و طرز فکر تقسیم شده جمعی ناشناسان بر سر این موضوع را بیان می‌کند.

هکتیویست‌های ناشناس اوکراین از دخالت‌های داخلی توسط ایالات متحده، ناتو و اتحادیه اروپا در امور داخلی مستقل این کشور به خوبی آگاه هستند و ادعا می‌کنند که این کشور نیازی به پیوستن به اتحادیه اروپا و ناتو در خاک خود را ندارد.

ناشناسان همچنین عهد کرده اند که به افشای آنچه که در فوریه گذشته توسط غرب و مخالفان اوکراین اتفاق افتاده بپردازند.

هکتیویست ها  در پیامی دیگر از یانوکوویچ، رئیس جمهور اوکراین خواسته اند تا برقراری نظم و آرامش و ثبات در این کشور را به ارمغان بیاورد.

این پیام با بیانیه ای به پایان می‌رسد که در آن ناشناسان اوکراین جنگ سایبری در کشورها و سازمان هایی را اعلام داشته اند که تهدیدی برای آزادی و استقلال اوکراین به حساب می‌آیند./

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.