about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

در حال حاضر، Anonymous کره نیز در حال برنامه ریزی تظاهرات ضد دولتی مشابهی برای 25 دسامبر هستند.

موسسه خبری سایبربان: اعضای ناشناس از سراسر جهان تظاهراتی را در دنیای واقعی در تاریخ 5 نوامبر انجام دادند. در حال حاضر، Anonymous کره نیز در حال برنامه ریزی تظاهرات ضد دولتی مشابهی برای 25 دسامبر هستند.

فعالان هک با حامیان خود برای شرکت در اعتراض‌های ضد دولتی تماس می‌گیرند تا به آنها بپیوندند، که در میدان چانگ گی سئول، پایتخت کره جنوبی گرد هم آیند. ناشناسان دولت را متهم به ناکامی شهروندان در بسیاری از جهات می‌کنند.
آنها در این کمپین اعلام کردند: " ما از چیزهایی که دولتمردان وعده داده اند محروم شده ایم. به دولت یادآوری می‌کنیم که انصاف، عدالت و آزادی بیش از هر چیز دیگری اهمیت دارد."
منتظر هستیم تا ببینیم که آیا که این اقدام حامیان خود را به اندازه کافی جذب می‌کند یا خیر. فیلم‌های بسیاری هستند که در این روزها منتشر شده است، اما تنها تعداد کمی از آنها ایجاد یک تغییر را مدیریت می‌کنند./

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.