about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

رسانه‌ی روسی Kommersant به تازگی در گزارشی اعلام کرده که دولت روسیه همراه با خرده‌فروشان و تولیدکنندگان تجهیزات الکترونیک در این کشور در حال مذاکره برای دادن یارانه برای ارتقای برندهای تولید لپ تاپ و تبلت روسی است

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ رسانه‌ی روسی Kommersant به تازگی در گزارشی اعلام کرده که دولت روسیه همراه با خرده‌فروشان و تولیدکنندگان تجهیزات الکترونیک در این کشور در حال مذاکره برای دادن یارانه برای ارتقای برندهای تولید لپ تاپ و تبلت روسی است و دلیل آن نیز حمایت از تولید داخلی عنوان شده است.

در همین راستا خرده‌فروشان روسی تمایل دارند که آگاهی و شناخت مصرف‌کنندگان از محصولات برندهای تولیدی در این کشور افزایش یابد و در همین راستا اذعان شده که از لحاظ میزان تولید، محصولات تولید شده مناسب است اما این دستگاه‌ها محبوبیت چندانی نزد مصرف‌کنندگان داخلی در روسیه ندارند.

عدم محبوبیت و قیمت بالا در داخل روسیه از دلایل عمده تلاش دولت و تولیدکنندگان برای تبلیغات در این زمینه
با این حال به نظر می‌رسد دولت روسیه قصد دارد با اعطای یارانه، وام و شرایط ویژه به تولیدکنندگان برای تبلیغ تبلت ها و نوت بوک‌های روسی محبوبیت آن ها را نزد مردم افزایش دهد. اکثر برندهای روسی تایید کرده‌اند که برای تولید حجم عظیمی از دیوایس‌های الکترونیک به وام‌های ویژه نیاز دارند و آن‌ها ادعا می‌کنند که محصولات‌شان هنوز از نظر قیمتی نمی‌تواند با برندهای خارجی رقابت کند.

بنابر اعلام یک منبع در داخل دولت روسیه وزارت دیجیتال این کشور همراه با تولیدکنندگان بزرگ لوازم الکترونیک در روسیه (ICL ،Yadro ،Aquarius) و خرده‌فروشان روسی مانند DNS و M.Video، در حال بحث بر سر راه‌اندازی یک خرده‌فروشی تجهیزات روسی هستند که عمدتاً تبلت و لپ تاپ های تولید بومی این کشور را عرضه کند. بنابر گزارش‌های اولیه تخمین زده شده که دولت روسیه سالانه مبلغ 17 میلیون دلار را برای اعطای یارانه تبلت و لپ تاپ هزینه کند.

سازندگان نوت بوک و تبلت های روسی قبلا بر تولید این تجهیزات برای کسب و کارها و جامعه‌ی عمومی این کشور تمرکز کرده بودند اما بر اساس اطلاعات منتشر شده مشخص شده که قیمت لپ تاپ های مونتاژ و یا تولید شده در روسیه بالا است و همین نیز فروش این محصولات را با مشکل مواجه کرده است.

در ژوئن سال جاری میلادی، Denis Manturov رئیس وزارت صنعت و تجارت روسیه اظهار کرد که دولت این کشور مبلغ 500 میلیون روبل که معادل 8.3 میلیون دلار است را برای حمایت از این شرکت‌ها و گسترش تبلیغات آن‌ها در رسانه‌ها هزینه کرده است. در ادامه بیان شده که شرکت‌های تولیدکننده این تجهیزات برای دریافت یارانه تبلیغاتی می‌توانند درخواست دهند و اعطای یارانه نیز از طریق برنامه اولویت‌های ملی صورت خواهد گرفت.

تازه ترین ها
نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.