about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی و شین‌بت اختیارات جدید و قدرت مبارزه با حملات سایبری داده شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی (INCD) اعلام کرد که دولت مقررات اضطراری را برای افزایش توانایی برای مقابله با حملات سایبری گسترده تصویب کرده است. از زمان شروع جنگ با حماس در غزه، اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی تقریباً 40 حمله سایبری به شرکت‌ها و سرویس‌های ذخیره‌سازی دیجیتالی را علیه اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی شناسایی کرده است.

هدف از این مقررات به حداقل رساندن آسیب‌های جانبی احتمالی به اقتصاد در مواقع اضطراری ناشی از این حملات سایبری است.

به گفته کارشناسان، با توجه به ماهیت خدمات ارائه شده توسط سرویس‌های ذخیره‌سازی و دیجیتال، آنها دروازه‌ای را برای مهاجمان در راستای نفوذ و به خطر انداختن نهادهای متصل یا اطلاعات ذخیره شده و تحت تأثیر قرار دادن به طور بالقوه چندین مشتری به طور همزمان فراهم می‌کنند.

دامنه آسیب ممکن است به نهادهای حیاتی مانند بیمارستان‌ها، شرکت‌های کشتیرانی و ادارات دولتی گسترش یابد که نقش اساسی در عملیات‌های عادی و به ویژه در شرایط اضطراری ایفا می‌کنند.

افزایش حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ با حماس 

در طول جنگ با حماس، حملات سایبری مخربی علیه شرکت‌های اسرائیلی افزایش یافته است. کارشناسان اسرائیلی ادعا کردند که برای محافظت از شهروندان این رژیم و اطمینان از عملکرد بی‌وقفه اقتصاد اسرائیل، نیاز به اجرای فوری مقررات اضطراری برای شناسایی، مهار و به حداقل رساندن تأثیر چنین حملاتی احساس شد.

در صورت وقوع یک حمله سایبری جدی که خطری برای دولت یا خدمات ضروری ایجاد می‌کند، اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی، شین‌بت (Shin Bet)، آژانس امنیتی اسرائیل، یا وزارت جنگ، بسته به نوع شرکت آسیب دیده، قدرت لازم جهت آموزش به ارائه دهندگان خدمات ذخیره‌سازی و دیجیتال در مورد نحوه رسیدگی به وضعیت را خواهند داشت. این دستورالعمل‌ها تنها در صورتی صادر می‌شوند که ارائه‌دهندگان خدمات ذخیره‌سازی و سرویس‌های دیجیتال نتوانند به اندازه کافی به حمله سایبری رسیدگی کنند.

علاوه بر این، مقرر شد تا قبل از صدور دستورالعمل، اثرات بالقوه بر جنبه‌های حریم خصوصی و پیامدهای اقتصادی اجرای دستورالعمل‌ها به دقت مورد توجه قرار گیرد. نهادهای دولتی رژیم صهیونیستی نیز هر 2 هفته یکبار به دادستان کل و کمیته امور خارجه و کِنست گزارش خواهند داد.

مقررات اضطراری مصوب فوراً اعمال خواهد شد و به مدت یک ماه معتبر خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.